LASTİK İŞ
ismail

HARB-İŞ SPOR FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Spor 21.11.2018 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ SPOR FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Harb-İş Spor tarafından birlik ve beraberliği pekiştirmek adına birimler arasında bu yıl düzenlenen futbol turnuvası dün düzenlenen açılış maçıyla başladı. Açılış maçına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Başkan vekili Hüseyin Bat katıldı.

Açılış maçına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Başkanvekili Hüseyin Bat, Harb‐ İş Spor Başkanı Selami Bulut, +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları katıldı. Turnuvanın başlama maçından önce konuşma yapan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın konuşmasında “ Sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu her platformda söylüyoruz. İnşallah bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bugün de kardeşlik ve dostluk kazanacak. Ben bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, başta kulüp başkanımıza ve Sendika başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Tabi ki ilçede spor deyince de en büyük desteği veren Mehmet Ellibeş başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Çünkü sporumuza, gençliğimize çok büyük destekleri ve katkıları var. Tekrardan turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Dostluk kazansın” dedi.  Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız “Türk sporuna, Kocaeli Sporuna büyük emek veren bir sendikayız. Yeni bir yönetim oluştu. Yeni yönetiminde ilk büyük icraatı bu turnuva oldu. İnşallah alınlarının akıyla çıkarlar. Hayırlı olsun” dedi.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında “ Tersanemizin çeşitli bölümlerinde çalışan arkadaşlarımız kurdukları takımlar ile burada boy gösteriyorlar. Hırslı ve iddalı maçlar oluyor. Spor kardeşliktir, dostluktur. Kazanmak olduğu gibi kaybetmekte var bu bilinçle oynadığımız sürece her şey çok daha güzel olacaktır. Ben bu vesile ile işçi kardeşlerimize sağlıklı bir turnuva geçirmelerini diliyorum. Bu turnuvaya emek veren, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılış maçının başlama vuruşunu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gerçekleştirdi. 20 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı Akü Batarya ile 31/A fabrikaları arasında oynanırken, maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.
Harb-İş Spor tarafından birlik ve beraberliği pekiştirmek adına birimler arasında bu yıl düzenlenen futbol turnuvası dün düzenlenen açılış maçıyla başladı. Açılış maçına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Başkan vekili Hüseyin Bat katıldı.

Açılış maçına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Başkanvekili Hüseyin Bat, Harb‐ İş Spor Başkanı Selami Bulut, +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları katıldı.

Turnuvanın başlama maçından önce konuşma yapan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın konuşmasında “ Sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu her platformda söylüyoruz. İnşallah bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bugün de kardeşlik ve dostluk kazanacak. Ben bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, başta kulüp başkanımıza ve Sendika başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Tabi ki ilçede spor deyince de en büyük desteği veren Mehmet Ellibeş başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Çünkü sporumuza, gençliğimize çok büyük destekleri ve katkıları var. Tekrardan turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Dostluk kazansın” dedi.

 Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız “Türk sporuna, Kocaeli Sporuna büyük emek veren bir sendikayız. Yeni bir yönetim oluştu. Yeni yönetiminde ilk büyük icraatı bu turnuva oldu. İnşallah alınlarının akıyla çıkarlar. Hayırlı olsun” dedi.

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında “ Tersanemizin çeşitli bölümlerinde çalışan arkadaşlarımız kurdukları takımlar ile burada boy gösteriyorlar. Hırslı ve iddalı maçlar oluyor. Spor kardeşliktir, dostluktur. Kazanmak olduğu gibi kaybetmekte var bu bilinçle oynadığımız sürece her şey çok daha güzel olacaktır. Ben bu vesile ile işçi kardeşlerimize sağlıklı bir turnuva geçirmelerini diliyorum. Bu turnuvaya emek veren, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış maçının başlama vuruşunu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gerçekleştirdi. 20 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı Akü Batarya ile 31/A fabrikaları arasında oynanırken, maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.