HARB-İŞ’TEN CHP’YE ZİYARET

Gündem 12.10.2020 - 16:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HARB-İŞ’TEN CHP’YE ZİYARET

Türk Harb - İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi CHP'ye iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Gökbayrak "Sendika olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olup, sadece çalışan mesai arkadaşlarımızın haklarına odaklanmış bulunmaktayız. Yeni seçilen siyasi partilerin Başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diliyoruz. Rahmetli merhum Başkanımızın ani vefatıyla göreve geldiğimde  sizler gibi her siyasi parti ziyaretime gelerek başarılar diledi. Şimdi bizlerde yönetici arkadaşlarımla iadeyi ziyaret yaparak sizlere başarılar diliyoruz" dedi. Gölcük'te de sizlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, nazik ziyaretlerinden dolayı Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli şube başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Gürel "Sivil toplum kuruluşlarının siyaset yapmasına bende karşıyım. Her sivil toplum kuruluşu kente ve mensubu olduğu gruba hizmet etmek zorunda. Siyaset bu yüzden var. Eğer bu kentte söylenmesi gerekenleri siyasiler söylemezse o zaman sivil toplum kuruluşları devreye girer ve gereğini yapar. Türk Harb-İş sendikası Kocaeli Şubesine her zaman destek ve katkı sunduk, sunmaya devam edeceğiz. Biz Türk Harb-İş Sendikası üyesi olan herkesi kucaklayan, destek olan bir partiyiz. Mecliste sizlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz "dedi.
Türk Harb - İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi CHP'ye iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Gökbayrak "Sendika olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olup, sadece çalışan mesai arkadaşlarımızın haklarına odaklanmış bulunmaktayız. Yeni seçilen siyasi partilerin Başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diliyoruz. Rahmetli
merhum Başkanımızın ani vefatıyla göreve geldiğimde  sizler gibi her siyasi parti ziyaretime gelerek başarılar diledi. Şimdi bizlerde yönetici arkadaşlarımla iadeyi ziyaret yaparak sizlere başarılar diliyoruz" dedi.

Gölcük'te de sizlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz
Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, nazik ziyaretlerinden dolayı Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli şube başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Gürel "Sivil toplum kuruluşlarının siyaset yapmasına bende karşıyım. Her sivil toplum kuruluşu kente ve mensubu olduğu gruba hizmet etmek zorunda. Siyaset bu yüzden var. Eğer bu kentte söylenmesi gerekenleri siyasiler söylemezse o zaman sivil toplum kuruluşları devreye girer ve gereğini yapar. Türk Harb-İş sendikası Kocaeli Şubesine her zaman destek ve katkı sunduk, sunmaya devam edeceğiz. Biz Türk Harb-İş Sendikası üyesi olan herkesi kucaklayan, destek olan bir partiyiz. Mecliste sizlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.