LASTİK İŞ
ismail

HARB-İŞ'TEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gündem 05.10.2019 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ'TEN KAYMAKAMA ZİYARET

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, İkinci Başkanı Remzi Köstence, Genel Sekreteri Korkut Gökbayrak, Mali Sekreteri Nusret Subaşı ve Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Selami Bulut katılım gösterdi. Sendika Şube Başkanı Yıldız, Kaymakam Karabulut’a sendikaları adına bir hediye takdiminde bulundu. ‘GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’ Gerçekleştirilen ziyarette sözü alan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Yıldız, “Öncelikle ilçemize atanmış olmanızdan ötürü hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak tersanemizde ve bağlı birliklerde çalışan işçi arkadaşlarımızın temsilcileri olarak sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Ülkemiz savunma sanayisine önemli katkılarda bulunan arkadaşlarımızla birlikte, büyük bir görevi yerine getiriyoruz. Ülkemiz adına yaptığımız her çalışmadan da büyük bir gurur duyuyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi. ‘ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRMEKTESİNİZ’ Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek “İlçemize atandığım günden bu yana her birinizin sıcak karşılaması, benim zaten tanıdığım bu coğrafyaya daha da çabuk ısınmama vesile oldu. Sizler, savunma sanayisinde, belirttiğiniz gibi önemli bir görevi yerine getirmektesiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Savunma sanayimizde elde ettiğimiz güç, dış politikada da bir o kadar kendini gösteriyor. Gölcük’te sizlerin yaptığı çalışmalar, devletimizin büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor. Her birinize tekrar başarılar diliyorum” dedi.
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, İkinci Başkanı Remzi Köstence, Genel Sekreteri Korkut Gökbayrak, Mali Sekreteri Nusret Subaşı ve Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Selami Bulut katılım gösterdi. Sendika Şube Başkanı Yıldız, Kaymakam Karabulut’a sendikaları adına bir hediye takdiminde bulundu.

‘GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’
Gerçekleştirilen ziyarette sözü alan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Yıldız, “Öncelikle ilçemize atanmış olmanızdan ötürü hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak tersanemizde ve bağlı birliklerde çalışan işçi arkadaşlarımızın temsilcileri olarak sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Ülkemiz savunma sanayisine önemli katkılarda bulunan arkadaşlarımızla birlikte, büyük bir görevi yerine getiriyoruz. Ülkemiz adına yaptığımız her çalışmadan da büyük bir gurur duyuyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRMEKTESİNİZ’
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek “İlçemize atandığım günden bu yana her birinizin sıcak karşılaması, benim zaten tanıdığım bu coğrafyaya daha da çabuk ısınmama vesile oldu. Sizler, savunma sanayisinde, belirttiğiniz gibi önemli bir görevi yerine getirmektesiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Savunma sanayimizde elde ettiğimiz güç, dış politikada da bir o kadar kendini gösteriyor. Gölcük’te sizlerin yaptığı çalışmalar, devletimizin büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor. Her birinize tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.