LASTİK İŞ

HARB-İŞ'TEN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Gündem 13.10.2020 - 11:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HARB-İŞ'TEN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi, Gölcük Saadet Partisi Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimini ziyaret etti. Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak "bugün siyasi partilere iadeyi ziyarette bulunarak ilçe ve ülke gündemine ait sohbet etme imkanı bulduk. Bize bu fırsatı tanıyan siyasi partilere dolayısıyla siz değerli ilçe Başkanımız ve yönetimine teşekkür eder, başarılar dileriz"dedi. İlçe Başkanı Yaşar Yıldız "Her insanımızla görüşüyoruz. Derneklerimize siyasi partilerimize sendikalarımıza odalarımıza esnaarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz aynı şekilde iade ziyaretleriyle sizleri misafir Korkut Gökbayrak başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum"dedi

Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi, Gölcük Saadet Partisi Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimini ziyaret etti.

Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak "bugün siyasi partilere iadeyi ziyarette bulunarak ilçe ve ülke gündemine ait sohbet etme imkanı bulduk. Bize bu fırsatı tanıyan siyasi partilere dolayısıyla siz değerli ilçe Başkanımız ve yönetimine teşekkür eder, başarılar dileriz"dedi.

İlçe Başkanı Yaşar Yıldız "Her insanımızla görüşüyoruz. Derneklerimize siyasi partilerimize sendikalarımıza odalarımıza esnaarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz aynı şekilde iade ziyaretleriyle sizleri misafir Korkut Gökbayrak başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum"dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.