LASTİK İŞ
ismail

HARB-İŞSPOR'DAN GÖLCÜKSPOR'A ZİYARET

Spor 17.07.2019 - 12:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞSPOR'DAN GÖLCÜKSPOR'A ZİYARET

Gölcükspor Başkanı seçilen Hüseyin Çardak’ı Harb-işspor ziyaret etti.

1 Temmuzda Gölcükspor Başkanlığına seçilen Hüseyin Çardak’a ziyaretler devam ederken İlçemizin güzide ve köklü spor kulübü olan Harb-işspor Yönetimi Başkan Çardak’ı işyerinde ziyaret etti.   Harb-işspor kulüp Başkanı Selami Bulut ve yönetimi yaptığı ziyarette “Gölcükspor bizim marka değerimiz  o yüzden amatör spor kulübü olarak gerekli  desteği vermeye herzaman hazırız.Gölcüksporda 1 Temmuz  itibariyle yaşanan değişimle birlikte göreve gelen yeni yönetime ve sizlere hayırlı olsun der,başarılar dilerim.”dedi. Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak “Öncelikle sizleri iş yerimde ağırlamak zorunda kaldığım için kusura bakmayın. Malumunuz üzerine Gölcükspor tesisleri bakımda olduğundan bende mecburen sizleri iş yerimde ağırlamak durumunda kaldım. Gölcük amatör  spor kulüpleri bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Hep birlikte Gölcükspor ve kent sporuna katkı koymak, destek vermek, futbolu kalkındırmak gibi ciddi bir sorumluluk ve misyon üstlendik.Bu anlamda biz Gölcükspor camiası adınada sizlere destek için bize düşen her türlü görevide yapmaya hazırız” dedi.
Gölcükspor Başkanı seçilen Hüseyin Çardak’ı Harb-işspor ziyaret etti.

1 Temmuzda Gölcükspor Başkanlığına seçilen Hüseyin Çardak’a ziyaretler devam ederken İlçemizin güzide ve köklü spor kulübü olan Harb-işspor Yönetimi Başkan Çardak’ı işyerinde ziyaret etti.  

Harb-işspor kulüp Başkanı Selami Bulut ve yönetimi yaptığı ziyarette “Gölcükspor bizim marka değerimiz  o yüzden amatör spor kulübü olarak gerekli  desteği vermeye herzaman hazırız.Gölcüksporda 1 Temmuz  itibariyle yaşanan değişimle birlikte göreve gelen yeni yönetime ve sizlere hayırlı olsun der,başarılar dilerim.”dedi.

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak “Öncelikle sizleri iş yerimde ağırlamak zorunda kaldığım için kusura bakmayın. Malumunuz üzerine Gölcükspor tesisleri bakımda olduğundan bende mecburen sizleri iş yerimde ağırlamak durumunda kaldım. Gölcük amatör  spor kulüpleri bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Hep birlikte Gölcükspor ve kent sporuna katkı koymak, destek vermek, futbolu kalkındırmak gibi ciddi bir sorumluluk ve misyon üstlendik.Bu anlamda biz Gölcükspor camiası adınada sizlere destek için bize düşen her türlü görevide yapmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.