LASTİK İŞ

HARB-İŞSPOR SÖZÜNÜ TUTTU

Spor 10.10.2018 - 12:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞSPOR SÖZÜNÜ TUTTU

İlçemizin en köklü ve en başarılı amatör spor kulüplerinden biri olan Harb-İş spor camiasına ve sporcularına verdiği sözü tutarak kulübe futbolcuların deplasman yolculuklarını daha rahat yapabilmeleri adına bir otobüs kazandırdı

Geçtiğimiz Nisan ayında Harb-İşspor Kulüp başkanlığına seçilen Selami bulut ve yönetim kurulu verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye başladılar. 41 yıllık aömatör spor geçmişi olan harbiş spoır yönetim kurulu kpongrede üyelerine ve camiasına verdiği  "Kulübümüze yeni br otobüs kazandıracağız" sözünü yerine getirdi.  "Amaç Türk futboluna ve Türk sporuna iyi ve ahlaklı sporcular yetiştirmek" Harb-İşspor basın sözcüsü Hakan Çetiner yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimşzden bu yana 5 ay gibi kısa bir sürede 40 yılda yapılamayanları hayata geçirmenin mutluluğunu taşıyoruz. Bunlardan birisi ve en önemlisi alt yapılarımızda mücadele eden oyuncularımızın deplasmana götürülüp getirilmesinde yaşanan ulaşım sıkıntısıydı. Bu sıkıntıyı sona erdirmek için kulüp başkanımız Selami Bulut ve yönetim kurulu olarak kulübümüze ilk demirbaş listesinde yer alan otobüsü kazandırdık. Bundan böyle Harb-İşspor forması giyen hiçbir oyuncumuz sıkıntı çekmekyecek. Amacımız Türk futboluna ve Türk sporuna iyi ve ahlaklı sporcular yetiştirmek. Bu otobüsün kulübüze kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
İlçemizin en köklü ve en başarılı amatör spor kulüplerinden biri olan Harb-İş spor camiasına ve sporcularına verdiği sözü tutarak kulübe futbolcuların deplasman yolculuklarını daha rahat yapabilmeleri adına bir otobüs kazandırdı

Geçtiğimiz Nisan ayında Harb-İşspor Kulüp başkanlığına seçilen Selami bulut ve yönetim kurulu verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye başladılar. 41 yıllık aömatör spor geçmişi olan harbiş spoır yönetim kurulu kpongrede üyelerine ve camiasına verdiği  "Kulübümüze yeni br otobüs kazandıracağız" sözünü yerine getirdi. 

"Amaç Türk futboluna ve Türk sporuna iyi ve ahlaklı sporcular yetiştirmek"

Harb-İşspor basın sözcüsü Hakan Çetiner yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimşzden bu yana 5 ay gibi kısa bir sürede 40 yılda yapılamayanları hayata geçirmenin mutluluğunu taşıyoruz. Bunlardan birisi ve en önemlisi alt yapılarımızda mücadele eden oyuncularımızın deplasmana götürülüp getirilmesinde yaşanan ulaşım sıkıntısıydı. Bu sıkıntıyı sona erdirmek için kulüp başkanımız Selami Bulut ve yönetim kurulu olarak kulübümüze ilk demirbaş listesinde yer alan otobüsü kazandırdık. Bundan böyle Harb-İşspor forması giyen hiçbir oyuncumuz sıkıntı çekmekyecek. Amacımız Türk futboluna ve Türk sporuna iyi ve ahlaklı sporcular yetiştirmek. Bu otobüsün kulübüze kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.