HARBİŞSPOR ÇEYREK FİNALDE

Spor 15.09.2017 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARBİŞSPOR ÇEYREK FİNALDE

Bugün Yozgat Bozok Stadı’nda oynanan, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 3. Tur maçında, Erzincan Gençler Gücü Spor’u 6-0 yenen Harbişspor U-15 Bayan Futbol takımı, Yozgat’ta adını çeyrek finale yazdırdı. 3. Turun ilk maçında İzmir Temsilcisi Konak Belediyespor’u yenerek saf dışı bırakan kızlarımız, bugün de Erzincan’ı kupanın dışına itti.

ERZİNCAN’A YARIM DÜZİNE GOL ATTILAR İlçemizin ve ilçamizin gözbebeği olan ve bünyesinde pek çok Milli Oyuncuyu barındıran geçen sezonun Türkişye Şampiyonu, Harbişspor U-15 Bayan Futbol takımı, bu sezonda emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. 3. Turun ilk maçında Çarşamba günü İzmir Temsilcisi Konak Belediyespor’u 2-1 yenerek saf dışı bırakan kızlarımız, bugün de Erzincan Gençler Gücüspor’u yarım düzine golle 6-0 yenerek, kupanın dışına itti. U-15 Bayanlar’da Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalma başarısı gösteren Harbişspor’un gollerini Ebru (2) Sümeyra, Yeşim, Açelya ve Rabia attı.   HARBİŞSPOR’DAN FAİR-PLAY’LİK DAVRANIŞ Bu arada, maçta oldukça enterasan bir durum yaşandı. Rakip Erzincan’ın bir oyuncusu 15. Dakikada sakatlkandı ve maça devam edemedi. Erzincan’ın başka oyuncusu olmayınca maça 10 kişi devam ederken, Harbişspor Antrenörü Hasan Alemdar da, bir oyuncusunu oyundan alarak, maçın 10’ar kişi oynanmasını sağlayarak, Fair-Play adına örnek bir davranışta bulundu. Harbişspor’un bu jesti, daha uzun yıllar konuşulacak bir olay. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi Spor Servisi olarak, Yozgat’ta ki maçlarda 2 rakibini yenerek, adını çeyrek finale yazdıran, ilçemizin haklı gururu Harbişspor U-15 Bayan Futbol takımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Bugün Yozgat Bozok Stadı’nda oynanan, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 3. Tur maçında, Erzincan Gençler Gücü Spor’u 6-0 yenen Harbişspor U-15 Bayan Futbol takımı, Yozgat’ta adını çeyrek finale yazdırdı. 3. Turun ilk maçında İzmir Temsilcisi Konak Belediyespor’u yenerek saf dışı bırakan kızlarımız, bugün de Erzincan’ı kupanın dışına itti.

ERZİNCAN’A YARIM DÜZİNE GOL ATTILAR

İlçemizin ve ilçamizin gözbebeği olan ve bünyesinde pek çok Milli Oyuncuyu barındıran geçen sezonun Türkişye Şampiyonu, Harbişspor U-15 Bayan Futbol takımı, bu sezonda emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. 3. Turun ilk maçında Çarşamba günü İzmir Temsilcisi Konak Belediyespor’u 2-1 yenerek saf dışı bırakan kızlarımız, bugün de Erzincan Gençler Gücüspor’u yarım düzine golle 6-0 yenerek, kupanın dışına itti. U-15 Bayanlar’da Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalma başarısı gösteren Harbişspor’un gollerini Ebru (2) Sümeyra, Yeşim, Açelya ve Rabia attı.

 

HARBİŞSPOR’DAN FAİR-PLAY’LİK DAVRANIŞ

Bu arada, maçta oldukça enterasan bir durum yaşandı. Rakip Erzincan’ın bir oyuncusu 15. Dakikada sakatlkandı ve maça devam edemedi. Erzincan’ın başka oyuncusu olmayınca maça 10 kişi devam ederken, Harbişspor Antrenörü Hasan Alemdar da, bir oyuncusunu oyundan alarak, maçın 10’ar kişi oynanmasını sağlayarak, Fair-Play adına örnek bir davranışta bulundu. Harbişspor’un bu jesti, daha uzun yıllar konuşulacak bir olay.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi Spor Servisi olarak, Yozgat’ta ki maçlarda 2 rakibini yenerek, adını çeyrek finale yazdıran, ilçemizin haklı gururu Harbişspor U-15 Bayan Futbol takımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.