HARBİŞSPOR'UN MİLLİ KIZLARI GURURUMUZ OLDU...

Spor 14.09.2017 - 11:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARBİŞSPOR'UN MİLLİ KIZLARI GURURUMUZ OLDU...

Aslında bu konun pek farkında değil insanlar. İlçemizde bir kulüp var ve ve kulüp bünyesinde bir Bayan Futbol Takımı var. İlimizde ve Türkiye'de fırtınalr estiriyor ama o fırtına bir nedense bir bir tek ilimizde ve Gölcük'te esmiyor. Kulübümüzün adı Harbişspor, bünyesindeki takımlardan birisi ise geçen sezonun U-15 Türkiye Şampiyonu ve geçen sezon adeta 1. Ligin kapısından dönen bir takım. Ama bize göre hem bu kulübümüz ve hem bu kızlar yeteri kadar ilgi ve alaka göremiyor.  Bayan Milli takıma bugüne kadar sürekli olarak oyuncu veren bu kulübüzün 3 oyuncusu adeta U-15 Bayan Milli Takımımızın Belkemiği. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Riva'da düzenlenen hazırlık kampına, Harbişsğpor'dan 3 oyuncumuz davet edildi.  Harbişspor'un U-15 Bayan takımının kalecisi Sude Nur Yolcu ile defans oyuncularımız ve aynı zamanda ikiz olan, Sude ve Buse Dağdelen, U-15 Milli takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası tarafından, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen hazırlık kampına davet edilerek, bir kez daha gururumuz oldular.  Olsun Kızlar, sizin hakkınızı ve değerinizi kimse bilmiyor ve vermiyorsa, Biz Yeni Gölcük Gazetesi olarak, her zaman sizin yanınızda ve sizin hakkınız teslim etmeye devam edeceğiz. 

Aslında bu konun pek farkında değil insanlar. İlçemizde bir kulüp var ve ve kulüp bünyesinde bir Bayan Futbol Takımı var. İlimizde ve Türkiye'de fırtınalr estiriyor ama o fırtına bir nedense bir bir tek ilimizde ve Gölcük'te esmiyor.
Kulübümüzün adı Harbişspor, bünyesindeki takımlardan birisi ise geçen sezonun U-15 Türkiye Şampiyonu ve geçen sezon adeta 1. Ligin kapısından dönen bir takım. Ama bize göre hem bu kulübümüz ve hem bu kızlar yeteri kadar ilgi ve alaka göremiyor. 
Bayan Milli takıma bugüne kadar sürekli olarak oyuncu veren bu kulübüzün 3 oyuncusu adeta U-15 Bayan Milli Takımımızın Belkemiği. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Riva'da düzenlenen hazırlık kampına, Harbişsğpor'dan 3 oyuncumuz davet edildi. 
Harbişspor'un U-15 Bayan takımının kalecisi Sude Nur Yolcu ile defans oyuncularımız ve aynı zamanda ikiz olan, Sude ve Buse Dağdelen, U-15 Milli takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası tarafından, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen hazırlık kampına davet edilerek, bir kez daha gururumuz oldular. 
Olsun Kızlar, sizin hakkınızı ve değerinizi kimse bilmiyor ve vermiyorsa, Biz Yeni Gölcük Gazetesi olarak, her zaman sizin yanınızda ve sizin hakkınız teslim etmeye devam edeceğiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.