HARÇLIKLARINI MEHMEHÇİK VAKFINA BAĞIŞLADILAR

07.03.2018 - 18:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARÇLIKLARINI MEHMEHÇİK VAKFINA BAĞIŞLADILAR

Gölcük Donanma İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri 4 bin 500 lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Gölcük Donanma İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri 4 bin 500 lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Değerler eğitimi kapsamında öğrenciler, bir ay boyunca harçlıklarını biriktirdi. Biriktirilen 4 bin 500 lira, öğrenciler ve okul yetkilileri tarafından vakfın hesabına yatırıldı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, vatan savunmasının sadece silahla olmadığını belirterek, akıl ve azimle çalışmanın devlet savunmasında en önemli unsur olduğunu kaydetti. Kendilerini en iyi şekilde yetiştirdiklerinde hem iyi bir vatandaş hem de ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaklarını ifade eden Altıntaş, "Sizler kendi harçlığınızdan biriktirdiğiniz parayla Mehmetçik Vakfı'na destekte bulundunuz. Bu Kocaeli'de Türkiye geneline uygulanan örnek bir davranıştır." diye konuştu. Okul müdürü Kadir Sonugelen de öğrencilerin ülkenin huzur ve güven içerisinde olmasını sağlayan Mehmetçiklere destek sağlamak istediğini bildirdi. Konuşmaların ardından Sonugelen, Mehmetçik Vakfı'na yatırılan 4 bin 500 liralık makbuz, Türk bayrağı ve Kur-an-ı Kerim'i Altıntaş'a takdim etti. Düzenlenen törene Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Sonugelen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Gölcük Donanma İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri 4 bin 500 lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
Gölcük Donanma İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri 4 bin 500 lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
Değerler eğitimi kapsamında öğrenciler, bir ay boyunca harçlıklarını biriktirdi.
Biriktirilen 4 bin 500 lira, öğrenciler ve okul yetkilileri tarafından vakfın hesabına yatırıldı.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, vatan savunmasının sadece silahla olmadığını belirterek, akıl ve azimle çalışmanın devlet savunmasında en önemli unsur olduğunu kaydetti.
Kendilerini en iyi şekilde yetiştirdiklerinde hem iyi bir vatandaş hem de ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaklarını ifade eden Altıntaş, "Sizler kendi harçlığınızdan biriktirdiğiniz parayla Mehmetçik Vakfı'na destekte bulundunuz. Bu Kocaeli'de Türkiye geneline uygulanan örnek bir davranıştır." diye konuştu.
Okul müdürü Kadir Sonugelen de öğrencilerin ülkenin huzur ve güven içerisinde olmasını sağlayan Mehmetçiklere destek sağlamak istediğini bildirdi.
Konuşmaların ardından Sonugelen, Mehmetçik Vakfı'na yatırılan 4 bin 500 liralık makbuz, Türk bayrağı ve Kur-an-ı Kerim'i Altıntaş'a takdim etti.
Düzenlenen törene Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Sonugelen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.