LASTİK İŞ
ismail

HASIRCI VEFAT ETTİ

Gölcük 26.11.2017 - 20:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASIRCI VEFAT ETTİ

Gölcük Kavaklıspor’da uzun yıllar başkanlık ve yöneticilik yapan Hüseyin Fikri Hasırcı hayatını kaybetti

Gölcük Kavaklıspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve yöneticilik yapan Hüseyin Fikri Hasırcı, 56 yaşında hayatını kaybetti. Köy Hizmetleri’nde emekli, iki çocuk babası Hüseyin Fikri Hasırcı, Kavaklı Yavuz Sokak'ta oturuyordu.   Enfeksiyon kapan Hasırcı, bir haftadır Kocaeli Üniversitesi’nde yoğun bakımda bulunuyordu. Hüseyin Fikri Hasırcı’nın cenazesi yarın öğlen namazında Kavaklı Camii'nden kaldırılacak.    Yeni Gölcük Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Gölcük Kavaklıspor’da uzun yıllar başkanlık ve yöneticilik yapan Hüseyin Fikri Hasırcı hayatını kaybetti

Gölcük Kavaklıspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve yöneticilik yapan Hüseyin Fikri Hasırcı, 56 yaşında hayatını kaybetti. Köy Hizmetleri’nde emekli, iki çocuk babası Hüseyin Fikri Hasırcı, Kavaklı Yavuz Sokak'ta oturuyordu.

 
Enfeksiyon kapan Hasırcı, bir haftadır Kocaeli Üniversitesi’nde yoğun bakımda bulunuyordu. Hüseyin Fikri Hasırcı’nın cenazesi yarın öğlen namazında Kavaklı Camii'nden kaldırılacak. 
 
Yeni Gölcük Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.