HASAN BAT'IN GURURU

28.11.2017 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASAN BAT'IN GURURU

Maltepe'den engelli vatandaşın Cumhurbaşkanlığından isteği var...

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza büyük kolaylıklar sağlıyor ve onların sosyalleşmesinin yolunu açıyor. Gölcük belediyesi hizmeti bir adım ileriye götürülerek merkeze gelemeyecek durumda olanları evinden alarak tekrar evine bırakıyor. Belediye bu hizmetleri sunarken emeği ve işleyişteki katkısı göz ardı edilemeyecek, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde büyük katkısı olan Gölcük Engelliler Derneği'ni de unutamayız. Derneğin başkanı Hasan Bat'ın bu hizmetin işleyişinde ve bu günlere gelmesinde büyük katkıları var. Hasan Bat, geçtiğimiz aylarda bir haber almış ve haklı olarak çok da gururlanmış. Cumhurbaşkanlığına yazan Maltepe'den bir engelli vatandaş, bilgisayar ihtiyaçlarının giderilmesi yanı sıra Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi yöneticilerinin Maltepe'ye de ilgi göstermelerini istemiş.  İstanbul'a dahi örnek olan hizmetlerinden dolayı Gölcük Belediyemizi ve Dernek Başkanımız Hasan Bat'ı kutluyor, daha güzel hizmetlerle ilçemizi onurlandırmalarını diliyoruz.
Maltepe'den engelli vatandaşın Cumhurbaşkanlığından isteği var...

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza büyük kolaylıklar sağlıyor ve onların sosyalleşmesinin yolunu açıyor. Gölcük belediyesi hizmeti bir adım ileriye götürülerek merkeze gelemeyecek durumda olanları evinden alarak tekrar evine bırakıyor.

Belediye bu hizmetleri sunarken emeği ve işleyişteki katkısı göz ardı edilemeyecek, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde büyük katkısı olan Gölcük Engelliler Derneği'ni de unutamayız. Derneğin başkanı Hasan Bat'ın bu hizmetin işleyişinde ve bu günlere gelmesinde büyük katkıları var.

Hasan Bat, geçtiğimiz aylarda bir haber almış ve haklı olarak çok da gururlanmış. Cumhurbaşkanlığına yazan Maltepe'den bir engelli vatandaş, bilgisayar ihtiyaçlarının giderilmesi yanı sıra Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi yöneticilerinin Maltepe'ye de ilgi göstermelerini istemiş. 

İstanbul'a dahi örnek olan hizmetlerinden dolayı Gölcük Belediyemizi ve Dernek Başkanımız Hasan Bat'ı kutluyor, daha güzel hizmetlerle ilçemizi onurlandırmalarını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.