HASAN UZUNER AİLECEK GÖLCÜKSPOR MAÇINDA

Spor 29.09.2017 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASAN UZUNER AİLECEK GÖLCÜKSPOR MAÇINDA

Gölcüklü olup da, Uzer Tekstili ve Hasan Uzuner'i tanımayan yoktur diye düşünüyoruz. Gölcüklü Genç işadamı ve Uzer Tekstil ortağı, aynı zamanda Gölcükspor Yönetim Kurulu üyesi Basın Sözcüsü Hasan Uzuner, artık iç saha maçlarına ailesiyle birlikte gelmeye başladı.  Gölcükspor Basın Sözcüsü Sevgili Hasan Uzuner, önceki gün Şirinköy Stadı'nda oynanan, Gölcükspor-Ankara Demirspor maçına zarif eşi Dilek Hanım ve 4.5 yaşındaki yakışıklı oğlu Adem Mahir ile birlikte geldi.  Eşi ve çocuğunu maça getirirken galibiyet sözü veren Hasan Uzuner, maçın sonunda eşi ve çocuğuna verdiği sözü yerine getirememenin üzüntüsünü yaşadı. Ama pes etmeyeceğini öğendiğimiz sevgili Uzuner, en sonunda eşi ve oğluna bir galibiyet hediye etmeye kararlı. Maç boyunca yerinde duramayan minik Adem Mahir Uzuner, gol geciktikçe “Baba Gölcükspor ne zaman gol atacak” diye sıkça soru sordu. Oğlu Adem Mahir'e, Gölcükspor sevgisini çocuk yaşlarda aşılamaya kararlı gözüküyor.  Maça ailesi ile birlikte gelerek, güzel bir fotoğraf veren Hasan Uzuner'i diğer yöneticilerin örnek almasını ve maça eşleriyle birlikte geldiğini görmek istiyoruz.  Bu güzel davranışından dolayı, bizde Mantar pano ekibi olarak, kendisini tebrik ediyor, Minik Adem Mahir'i de Gölcükspor sevgisinden dolayı gözlerinden öpüyoruz. 

Gölcüklü olup da, Uzer Tekstili ve Hasan Uzuner'i tanımayan yoktur diye düşünüyoruz. Gölcüklü Genç işadamı ve Uzer Tekstil ortağı, aynı zamanda Gölcükspor Yönetim Kurulu üyesi Basın Sözcüsü Hasan Uzuner, artık iç saha maçlarına ailesiyle birlikte gelmeye başladı. 
Gölcükspor Basın Sözcüsü Sevgili Hasan Uzuner, önceki gün Şirinköy Stadı'nda oynanan, Gölcükspor-Ankara Demirspor maçına zarif eşi Dilek Hanım ve 4.5 yaşındaki yakışıklı oğlu Adem Mahir ile birlikte geldi. 
Eşi ve çocuğunu maça getirirken galibiyet sözü veren Hasan Uzuner, maçın sonunda eşi ve çocuğuna verdiği sözü yerine getirememenin üzüntüsünü yaşadı. Ama pes etmeyeceğini öğendiğimiz sevgili Uzuner, en sonunda eşi ve oğluna bir galibiyet hediye etmeye kararlı.
Maç boyunca yerinde duramayan minik Adem Mahir Uzuner, gol geciktikçe “Baba Gölcükspor ne zaman gol atacak” diye sıkça soru sordu. Oğlu Adem Mahir'e, Gölcükspor sevgisini çocuk yaşlarda aşılamaya kararlı gözüküyor. 
Maça ailesi ile birlikte gelerek, güzel bir fotoğraf veren Hasan Uzuner'i diğer yöneticilerin örnek almasını ve maça eşleriyle birlikte geldiğini görmek istiyoruz. 
Bu güzel davranışından dolayı, bizde Mantar pano ekibi olarak, kendisini tebrik ediyor, Minik Adem Mahir'i de Gölcükspor sevgisinden dolayı gözlerinden öpüyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.