HASAN ZEKİ SARI, HALEN EN AKTİF ÜYE KONUMUNDA

Asayiş 06.10.2017 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASAN ZEKİ SARI, HALEN EN AKTİF ÜYE KONUMUNDA

Siyaset bir yana, ilçemiz Merkez Mahallesi 20. Sokak'ta kuyumculuk yapan Sarıoğlu Kuyumculuğun sahibi, Hasan Zeki Sarı ilçemizin sevilen ve sayılan insanları arasında gösterilmeye devam ediyor.  3 dönem AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu üyesi yapan, Hasan Zeki Sarı yeni yönetimde yer almamasına rağmen, en az yönetim kurulu olarak AK Parti içinde, üzerine düşen görevi yapıyor.  Ak Parti'ye ve Genel Başkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığı ile tanınan, sevgili Hasan Zeki Sarı bu bağlılığın hakkını da yaptığı başarılı ve özverili çalışmalar ile veriyor.  Partisi için elinden geldiğince her şeyi yapan sevgili Hasan Zeli Sarı, kulağımıza gelenlere göre, bugünlerde AK Parti Ulaşlı Temsilciliğinden ayrılmıyormuş. Ulaşlı'ya ayrı bir önem veren Hasan Zeki Sarı'nın bu davranışı Ulaşlılı Ak Partililer tarafından da takdirle karşılanıyor.  Bizde bu çabalarından dolayı Sevgili Hasan Zeki Sarı'yı takdir ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. 

Siyaset bir yana, ilçemiz Merkez Mahallesi 20. Sokak'ta kuyumculuk yapan Sarıoğlu Kuyumculuğun sahibi, Hasan Zeki Sarı ilçemizin sevilen ve sayılan insanları arasında gösterilmeye devam ediyor. 
3 dönem AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu üyesi yapan, Hasan Zeki Sarı yeni yönetimde yer almamasına rağmen, en az yönetim kurulu olarak AK Parti içinde, üzerine düşen görevi yapıyor. 
Ak Parti'ye ve Genel Başkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığı ile tanınan, sevgili Hasan Zeki Sarı bu bağlılığın hakkını da yaptığı başarılı ve özverili çalışmalar ile veriyor. 
Partisi için elinden geldiğince her şeyi yapan sevgili Hasan Zeli Sarı, kulağımıza gelenlere göre, bugünlerde AK Parti Ulaşlı Temsilciliğinden ayrılmıyormuş. Ulaşlı'ya ayrı bir önem veren Hasan Zeki Sarı'nın bu davranışı Ulaşlılı Ak Partililer tarafından da takdirle karşılanıyor. 
Bizde bu çabalarından dolayı Sevgili Hasan Zeki Sarı'yı takdir ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.