LASTİK İŞ
ismail

Hasaneyn ve Nimetiye Köyleri

Gölcük 02.08.2013 - 22:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Hasaneyn ve Nimetiye Köyleri

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün Gölcük’e bağlı Hasaneyn ve Nimetiye Köyleri’ne Yuvacık barajı’ndan gelen suyu aktaracak tesisleri Başkan Karaosmanoğlu’nun katıldığı törenle hizmete alındı

Hasaneyn ve Nimetiye köyleri de artık  Yuvacık barajı’ndan gelen, arıtılmış suyu kullanacak. 700 BİN TL HARCANDI İSU Genel Müdürü  İlhan Bayram Hisareyn terfi merkezinden Hasaneyn deposuna  2.300 metrelik hat döşendiğini,  700 bin Tl harcandığını açıkladı.  Hasaneyn Muhtarı  Şaban Saral “Su konusunda büyük sıkıntımız vardı.Artık su içinde yüzeceğiz. Büyükşehir Başkanımıza,  Gölcük Başkanımıza, İSU Genel Müdürüne teşekkür ederiz” dedi. BAŞKAN:EKSİKĞİMİZ VAR Hasaneyn köyündeki su töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, perşembe günü İzmit’te yaşanan sel  olayına da değindi. Karaosmanoğlu, “Çok aşırı yağış oldu.  İzmit Lisesi çevresinde boruların yetersiz kaldığını  tesbit ettik. Yukarıdan gelen  toprak, molozlar  mazgalları tıkadı. Eksiklerimizi, hatalarımızı gördük. Ders çıkarttık. Bir daha olmayacak” dedi. 
Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün Gölcük’e bağlı Hasaneyn ve Nimetiye Köyleri’ne Yuvacık barajı’ndan gelen suyu aktaracak tesisleri Başkan Karaosmanoğlu’nun katıldığı törenle hizmete alındı

Hasaneyn ve Nimetiye köyleri de artık  Yuvacık barajı’ndan gelen, arıtılmış suyu kullanacak.

700 BİN TL HARCANDI

İSU Genel Müdürü  İlhan Bayram Hisareyn terfi merkezinden Hasaneyn deposuna  2.300 metrelik hat döşendiğini,  700 bin Tl harcandığını açıkladı.  Hasaneyn Muhtarı  Şaban Saral “Su konusunda büyük sıkıntımız vardı.Artık su içinde yüzeceğiz. Büyükşehir Başkanımıza,  Gölcük Başkanımıza, İSU Genel Müdürüne teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN:EKSİKĞİMİZ VAR

Hasaneyn köyündeki su töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, perşembe günü İzmit’te yaşanan sel  olayına da değindi. Karaosmanoğlu, “Çok aşırı yağış oldu.  İzmit Lisesi çevresinde boruların yetersiz kaldığını  tesbit ettik. Yukarıdan gelen  toprak, molozlar  mazgalları tıkadı. Eksiklerimizi, hatalarımızı gördük. Ders çıkarttık. Bir daha olmayacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.