LASTİK İŞ

HASARLI BİNALAR YIKILIYOR

Gündem 20.02.2020 - 14:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASARLI BİNALAR YIKILIYOR

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde tespit ettiği orta hasarlı olup, yasal sürede onarım ve güçlendirilmesi yapılamayan binaları, hak sahipleriyle yapılan görüşmeler sonrasında yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde orta hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, Orhangazi Caddesi, No:139 adresinde bulunan orta hasarlı olmakla birlikte onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 2 katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yıkımda gerekli güvenlik önlemleri alınırken, 1 ekskavatör ve 1 arasöz yıkımı gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de yıkım çalışmasını yakından takip etti. “YIKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDECEK” Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “İlçemiz genelinde bulunan orta hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, Orhangazi Caddesi, No:139 adresinde bulunan, orta hasarlı olup, onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 2 katlı binanın yıkımına başladık ve kısa sürede tamamlayacağız. Onarım güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve metruk binaları yıkım çalışmamız aralıksız devam edecek” dedi.
Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde tespit ettiği orta hasarlı olup, yasal sürede onarım ve güçlendirilmesi yapılamayan binaları, hak sahipleriyle yapılan görüşmeler sonrasında yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde orta hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, Orhangazi Caddesi, No:139 adresinde bulunan orta hasarlı olmakla birlikte onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 2 katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yıkımda gerekli güvenlik önlemleri alınırken, 1 ekskavatör ve 1 arasöz yıkımı gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de yıkım çalışmasını yakından takip etti.

“YIKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “İlçemiz genelinde bulunan orta hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, Orhangazi Caddesi, No:139 adresinde bulunan, orta hasarlı olup, onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 2 katlı binanın yıkımına başladık ve kısa sürede tamamlayacağız. Onarım güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve metruk binaları yıkım çalışmamız aralıksız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.