HASTA YAKINLARI DOKTORA SALDIRDI

Gündem 03.02.2019 - 14:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTA YAKINLARI DOKTORA SALDIRDI

Dün gece Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde hasta yakını doktora saldırdı

Edinilen bilgi ve iddialara göre dün akşam Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde meydana gelen olayda bir hasta yakını kapıyı yumruklarıyla parçaladı. Dün akşam geç saatlerde boğaz ağrısı ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gelen hasta ve hasta yakını tedavi görmek için hastaneye geldiler. Boğaz enfeksiyonu teşhisi konulan hastaya ilaç vererek muayeneyi bitiren nöbetçi doktorun bu kararına hasta yakını itiraz etti. Hastanın yatarak tedavi görmesini isteyen hasta yakınının isteğini geri çeviren nöbetçi doktor ile tartışmaya başladılar. Sinirlerine hakim olamayan hasta yakını doktora saldırdı. Görevlilerin kavgayı ayırmasıyla daha çok öfkelenen hasta yakını uzman odasının kapısını yumrukladı. Kapıyı yumruklarıyla parçalayan hasta yakınını polis etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.  
Dün gece Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde hasta yakını doktora saldırdı

Edinilen bilgi ve iddialara göre dün akşam Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde meydana gelen olayda bir hasta yakını kapıyı yumruklarıyla parçaladı.

Dün akşam geç saatlerde boğaz ağrısı ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gelen hasta ve hasta yakını tedavi görmek için hastaneye geldiler. Boğaz enfeksiyonu teşhisi konulan hastaya ilaç vererek muayeneyi bitiren nöbetçi doktorun bu kararına hasta yakını itiraz etti. Hastanın yatarak tedavi görmesini isteyen hasta yakınının isteğini geri çeviren nöbetçi doktor ile tartışmaya başladılar. Sinirlerine hakim olamayan hasta yakını doktora saldırdı. Görevlilerin kavgayı ayırmasıyla daha çok öfkelenen hasta yakını uzman odasının kapısını yumrukladı. Kapıyı yumruklarıyla parçalayan hasta yakınını polis etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.