HASTALARIN KALBİNİ KAZANAN İYİLİK MELEĞİ

Sağlık 26.01.2018 - 19:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTALARIN KALBİNİ KAZANAN İYİLİK MELEĞİ

Öğle tatili ve “mesai” bitti demeden hastalarına bakan, Gölcük ve Karamürsel’de, “evde” fizik tedavi hastalarına aralıksız hizmet veren Uz.Dr. Esin Heval Şirintaş, 2 yılda hastalarının gönlünde taht kurdu

İzmit, Gölcük ve Karamürsel’deki “fizik” hastaları artık tedavi için Yalova’ya gitmiyor. Gölcük Devlet Hastanesi’ne bağlı Halıdere’deki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde Uzm. Dr. Esin Heval Şirintaş, onların dermanı olmuş. Hastaya tedavi uygulayışı, teşhis koyması, yaklaşımı ile müthiş diyalog kuran Uzm. Dr. Esin Heval Şirintaş, evde hizmet uyguladıkları Gölcük-Karamürsel’deki hastaları tarafından da el üstünde tutuluyor. Tedavi gördükleri Dr. Şirintaş’ı hastaları öve öve bitiremiyor. İZMİT’İN ÇOCUĞU Günde ortalama 100-150 hastaya bakan Dr.Şirintaş’ın Halıderede göreve başlaması ile birlikte Gölcük ve Karamürsel’deki fizik tedavi hastaları artık Yalova ve başka hastanelere gitmekten vazgeçmiş. Fizik tedavi hastalarının adeta sevgilisi olan Dr.Şirintaş, aslında İzmit’in çocuğu. 1979 İzmit doğumlu olan Şirintaş; ilk-orta ve liseyi İzmit’te, okumuş, Özel Seymen Kolejini bitirdikten sonra İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olup, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi’nden uzmanlığını almış... “HASTANEYE CİHAZ ALIN” 2010-2012 yılları arasında Bolu FTR merkezinde görev yapan Dr. Şirintaş, 2016 yılına kadar Körfez Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra, 2016 yılından itibaren Gölcük Devlet Hastanesine bağlı Halıdere Fizik Tedavi Merkezi’nde görev aldı. Mesleğine ve hastalarına o kadar düşkün olan Dr. Şirintaş, firmaların özel davetlerine katılmak yerine teklif sahiplerine ‘çalıştığım hastaneye bir cihaz alın diyor’ ve alınan cihazı hastane demirbaşına kaydettiriyor. İşte Şirintaş mesleğine böylesine aşık ve meslektaşları arasında böyle bilinen bir kişi. İŞİNE AŞIK Hastaları için “öğle tatili” yok mesai bitti, yarın gelin demek onun kitabında yok. Dr.Şirintaş için mesai hastaların muayene ve tedavilerinin bittiği saat. Evli ve 2 çocuk annesi Dr. Şirintaş, rehabilitasyon merkezindeki görevinin dışında Evde Fizik Tedavi Hizmeti uygulanan Gölcük ve Karamürsel arasında devamlı hastalarını evlerinde kontrol ediyor ve onlara hizmet verecek elemanlara bilgi aktarıyor talimat veriyor. “ Hastaları onun için “İYİLİK MELEĞİ" diyor, başka da bir şey demiyor.
Öğle tatili ve “mesai” bitti demeden hastalarına bakan, Gölcük ve Karamürsel’de, “evde” fizik tedavi hastalarına aralıksız hizmet veren Uz.Dr. Esin Heval Şirintaş, 2 yılda hastalarının gönlünde taht kurdu

İzmit, Gölcük ve Karamürsel’deki “fizik” hastaları artık tedavi için Yalova’ya gitmiyor. Gölcük Devlet Hastanesi’ne bağlı Halıdere’deki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde Uzm. Dr. Esin Heval Şirintaş, onların dermanı olmuş. Hastaya tedavi uygulayışı, teşhis koyması, yaklaşımı ile müthiş diyalog kuran Uzm. Dr. Esin Heval Şirintaş, evde hizmet uyguladıkları Gölcük-Karamürsel’deki hastaları tarafından da el üstünde tutuluyor. Tedavi gördükleri Dr. Şirintaş’ı hastaları öve öve bitiremiyor.

İZMİT’İN ÇOCUĞU

Günde ortalama 100-150 hastaya bakan Dr.Şirintaş’ın Halıderede göreve başlaması ile birlikte Gölcük ve Karamürsel’deki fizik tedavi hastaları artık Yalova ve başka hastanelere gitmekten vazgeçmiş. Fizik tedavi hastalarının adeta sevgilisi olan Dr.Şirintaş, aslında İzmit’in çocuğu. 1979 İzmit doğumlu olan Şirintaş; ilk-orta ve liseyi İzmit’te, okumuş, Özel Seymen Kolejini bitirdikten sonra İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olup, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi’nden uzmanlığını almış...

“HASTANEYE CİHAZ ALIN”

2010-2012 yılları arasında Bolu FTR merkezinde görev yapan Dr. Şirintaş, 2016 yılına kadar Körfez Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra, 2016 yılından itibaren Gölcük Devlet Hastanesine bağlı Halıdere Fizik Tedavi Merkezi’nde görev aldı. Mesleğine ve hastalarına o kadar düşkün olan Dr. Şirintaş, firmaların özel davetlerine katılmak yerine teklif sahiplerine ‘çalıştığım hastaneye bir cihaz alın diyor’ ve alınan cihazı hastane demirbaşına kaydettiriyor. İşte Şirintaş mesleğine böylesine aşık ve meslektaşları arasında böyle bilinen bir kişi.

İŞİNE AŞIK

Hastaları için “öğle tatili” yok mesai bitti, yarın gelin demek onun kitabında yok. Dr.Şirintaş için mesai hastaların muayene ve tedavilerinin bittiği saat. Evli ve 2 çocuk annesi Dr. Şirintaş, rehabilitasyon merkezindeki görevinin dışında Evde Fizik Tedavi Hizmeti uygulanan Gölcük ve Karamürsel arasında devamlı hastalarını evlerinde kontrol ediyor ve onlara hizmet verecek elemanlara bilgi aktarıyor talimat veriyor. “ Hastaları onun için “İYİLİK MELEĞİ" diyor, başka da bir şey demiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.