HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Gölcük 23.12.2016 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Ellibeş’e, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan da eşlik etti. Devlet Hastanesindeki servislerde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ellibeş, hastanedeki hastalarla bir süre sohbet etti. Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Ellibeş, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü kaydetti. "HASTALIK DA SAĞLIK DA BİZLER İÇİN"  Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu söyleyen Başkan Ellibeş, “Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler. Gölcük Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerinde bulunduk. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi. Ziyarette hasta yakınları ve hastalar Başkan Ellibeş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Ellibeş’e, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan da eşlik etti. Devlet Hastanesindeki servislerde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ellibeş, hastanedeki hastalarla bir süre sohbet etti. Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Ellibeş, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü kaydetti.

"HASTALIK DA SAĞLIK DA BİZLER İÇİN" 

Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu söyleyen Başkan Ellibeş, “Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler. Gölcük Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerinde bulunduk. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi. Ziyarette hasta yakınları ve hastalar Başkan Ellibeş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.