LASTİK İŞ
ismail

HASTANE CADDESİNE SEMT PARKI YAPILDI

Gölcük 25.09.2018 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANE CADDESİNE SEMT PARKI YAPILDI

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hastane Caddesine yeni bir semt parkı daha kazandırdı.

İlçenin dört bir yanına yapılan semt parkları ile modern şehirleşmenin paralelinde yeni yeşil alanlar ve yaşam alanları kazandırmaya devam eden Gölcük Belediyesi, yeni park projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Hastane Caddesi üzerinde yer alan 1500 metrekare alana yeni bir semt parkı inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu. Mahalleye değer katacak  İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergoleler, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunan yeni semt parkının çalışmaları bitirilerek çocukların güzel vakit geçireceği alan haline getirildi. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılan yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapımı tamamlanan yeni semt parkının hayırlı olmasını temenni ederek yeni park projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hastane Caddesine yeni bir semt parkı daha kazandırdı.

İlçenin dört bir yanına yapılan semt parkları ile modern şehirleşmenin paralelinde yeni yeşil alanlar ve yaşam alanları kazandırmaya devam eden Gölcük Belediyesi, yeni park projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Hastane Caddesi üzerinde yer alan 1500 metrekare alana yeni bir semt parkı inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.


Mahalleye değer katacak 

İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergoleler, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunan yeni semt parkının çalışmaları bitirilerek çocukların güzel vakit geçireceği alan haline getirildi. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılan yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapımı tamamlanan yeni semt parkının hayırlı olmasını temenni ederek yeni park projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.