LASTİK İŞ
ismail

HASTANE EK BİNASI İÇİN İMZA ATILDI

Sağlık 24.06.2019 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANE EK BİNASI İÇİN İMZA ATILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hizmet alanı genişletmek için planlanan ek bina yapımı için protokol imzalanarak ihalesi yapıldı. Ek bina önümüzdeki günlerde hafif çelik konstrüksiyon yapımına başlanacak.

Bölge hastanesi olarak hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin genişletmek için çalışmalar başlattı. Yapılan bu çalışmalar kapsamında hastaneye ek binanın yapılması planlandı. Yapılan bu planlamada hastanenin yanındaki geçici olarak otopark yapılan arsanın üzerindeki 900 metre kare hafif çelik konstrüksiyon ek bina yapımı için ihalesi yapıldı.   Yapılacak olan ek bina için bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “biz bölge hastanesi olarak halkımıza hizmet veriyoruz. Hizmet alanımızı genişletmek için hastanemize ek binaya ihtiyaç olduğunu belirtik. Yapılan yazışmalar sonucunda hastanemize ait olan ve şu anda geçici olarak oto park alanında ek binanın yapılması uygun görüldü. Geçtiğimiz günlerde protokol imzalanarak ihalesi yapıldı.  Önümüzdeki günlerde hafif çelik konstrüksiyon yapımına başlanacaktır. Yeni ek binamız 900 metre kare alan üzerinde iki katlı olarak yapılarak tüp geçitle hastanemize bağlanacak. Ek binamıza mevcut hastanemizde bulunan Diyaliz ünitesi taşınırken, poliklinikler ve idari birimlerimizde bu alana taşınacaktır. Yapılacak olan bu ek binamızın ardından halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimizden eminiz. Polikliniklerin sayıları artıkça hastaların sıra bekleme süreleri daha da asgariye iner” dedi. Fahri Haner   
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hizmet alanı genişletmek için planlanan ek bina yapımı için protokol imzalanarak ihalesi yapıldı. Ek bina önümüzdeki günlerde hafif çelik konstrüksiyon yapımına başlanacak.

Bölge hastanesi olarak hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin genişletmek için çalışmalar başlattı. Yapılan bu çalışmalar kapsamında hastaneye ek binanın yapılması planlandı. Yapılan bu planlamada hastanenin yanındaki geçici olarak otopark yapılan arsanın üzerindeki 900 metre kare hafif çelik konstrüksiyon ek bina yapımı için ihalesi yapıldı.  

Yapılacak olan ek bina için bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “biz bölge hastanesi olarak halkımıza hizmet veriyoruz. Hizmet alanımızı genişletmek için hastanemize ek binaya ihtiyaç olduğunu belirtik. Yapılan yazışmalar sonucunda hastanemize ait olan ve şu anda geçici olarak oto park alanında ek binanın yapılması uygun görüldü. Geçtiğimiz günlerde protokol imzalanarak ihalesi yapıldı. 

Önümüzdeki günlerde hafif çelik konstrüksiyon yapımına başlanacaktır. Yeni ek binamız 900 metre kare alan üzerinde iki katlı olarak yapılarak tüp geçitle hastanemize bağlanacak. Ek binamıza mevcut hastanemizde bulunan Diyaliz ünitesi taşınırken, poliklinikler ve idari birimlerimizde bu alana taşınacaktır. Yapılacak olan bu ek binamızın ardından halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimizden eminiz. Polikliniklerin sayıları artıkça hastaların sıra bekleme süreleri daha da asgariye iner” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.