HASTANE KADROSU BÜYÜYOR

Sağlık 04.10.2018 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANE KADROSU BÜYÜYOR

Çıtayı sürekli yüksek tutan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi kadro boşluğunu tamamlamak için çalışmalar başlattı yapılan çalışmalar sonucunda 13 Pratisyen hekim atanması gerçekleşti. Gerçekleşen pratisyen hekimlerin 10 göreve başlarken diğer 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar.

Bölge hastanesi gibi hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi uzman hekim kadrosunu tamamlamak için başlattığı çalışma sonucunda 4 Uzman Hekim ataması bu gün gerçekleşecek. Çıtayı sürekli yüksek tutan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi kadro boşluğunu tamamlamak için çalışmalar başlattı yapılan çalışmalar sonucunda 13 Pratisyen hekim atanması gerçekleşti. Gerçekleşen pratisyen hekimlerin 10 göreve başlarken diğer 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunun yanında hastaneye kadrolu uzman hekim atanması çalışmaları sonucunda Uzman Dahiliyeci, Kulak Burun Boğaz, Çocuk Doktoru ve kadın doğum uzmanı bu gün çekilecek kura ile toplam 4 Uzman doktor kadrolu olarak atanacaklar. Hekim kadrosu ile ilgili açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yüksel Pehlevan; “hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile hekim kadrosunu güçlendirme çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızın kapsamında ilk olarak 13 pratisyen hekim atandı. Şu anda 10 pratisyen hekim göreve başladı. 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunların dışında hastanemize kadrolu Uzman doktor talebimiz üzerine atama başlatıldı. Yapılacak olan atamada Uzman olarak Dahiliyeci, Kulak Burun Boğaz, Çocuk Doktoru ve kadın doğum uzmanı bu gün çekilecek kura ile toplam 4 Uzman doktor kadrolu olarak atanacaklar. Atanacak olan Uzman hekimlerimiz en kısa süre içinde hastanemizde göreve başlayacaklar. Hastalarımıza en iyi hizmeti verebilmek için tüm hastane yönetimi ve çalışanlarıyla birlikte gayret içerisindeyiz” dedi. Fahri Haner    
Çıtayı sürekli yüksek tutan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi kadro boşluğunu tamamlamak için çalışmalar başlattı yapılan çalışmalar sonucunda 13 Pratisyen hekim atanması gerçekleşti. Gerçekleşen pratisyen hekimlerin 10 göreve başlarken diğer 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar.

Bölge hastanesi gibi hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi uzman hekim kadrosunu tamamlamak için başlattığı çalışma sonucunda 4 Uzman Hekim ataması bu gün gerçekleşecek.

Çıtayı sürekli yüksek tutan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi kadro boşluğunu tamamlamak için çalışmalar başlattı yapılan çalışmalar sonucunda 13 Pratisyen hekim atanması gerçekleşti. Gerçekleşen pratisyen hekimlerin 10 göreve başlarken diğer 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunun yanında hastaneye kadrolu uzman hekim atanması çalışmaları sonucunda Uzman Dahiliyeci, Kulak Burun Boğaz, Çocuk Doktoru ve kadın doğum uzmanı bu gün çekilecek kura ile toplam 4 Uzman doktor kadrolu olarak atanacaklar.

Hekim kadrosu ile ilgili açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yüksel Pehlevan; “hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile hekim kadrosunu güçlendirme çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızın kapsamında ilk olarak 13 pratisyen hekim atandı. Şu anda 10 pratisyen hekim göreve başladı. 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunların dışında hastanemize kadrolu Uzman doktor talebimiz üzerine atama başlatıldı. Yapılacak olan atamada Uzman olarak Dahiliyeci, Kulak Burun Boğaz, Çocuk Doktoru ve kadın doğum uzmanı bu gün çekilecek kura ile toplam 4 Uzman doktor kadrolu olarak atanacaklar. Atanacak olan Uzman hekimlerimiz en kısa süre içinde hastanemizde göreve başlayacaklar. Hastalarımıza en iyi hizmeti verebilmek için tüm hastane yönetimi ve çalışanlarıyla birlikte gayret içerisindeyiz” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.