LASTİK İŞ

HASTANE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Gündem 09.06.2017 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personeli iftar yemeğinde buluştu.

Değirmendere Kültür Merkezindeki iftar yemeği programına Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, AK Parti Gölcük ilçe Başkanı İdris Alp ve Başkan Yardımcısı Çetin Seymen, Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Yüksel Pehlivan, Derince Eğitim ve araştırma Hastanesi Sağlık Baş Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, doktorlar, hemşireler ve hastane personeli katıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticisi Opr. Dr. Yüksel Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, "Genel sekreterim değerli mesai arkadaşlarım bugün geleneksel 4. iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bu birlik ve beraberliğimize iştirak ederek bizleri onurlandıran başta Genel Sekreterimize ve AK Parti ilçe Başkanımız İdris Alp ve yönetimine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personeli iftar yemeğinde buluştu.

Değirmendere Kültür Merkezindeki iftar yemeği programına Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, AK Parti Gölcük ilçe Başkanı İdris Alp ve Başkan Yardımcısı Çetin Seymen, Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Yüksel Pehlivan, Derince Eğitim ve araştırma Hastanesi Sağlık Baş Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, doktorlar, hemşireler ve hastane personeli katıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticisi Opr. Dr. Yüksel Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, "Genel sekreterim değerli mesai arkadaşlarım bugün geleneksel 4. iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bu birlik ve beraberliğimize iştirak ederek bizleri onurlandıran başta Genel Sekreterimize ve AK Parti ilçe Başkanımız İdris Alp ve yönetimine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.