HASTANE YOLUNDA TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLEMİYOR

Gündem 25.11.2019 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANE YOLUNDA TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLEMİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi girişindeki yolda trafiğin sıkışması sonucunda vatandaşlar isyan etti. Hastaneye giriş ve çıkışlar için Yapılacak olan alternatif yol ne zaman yapılacak.

Gölcük Bağdat Caddesinden hastaneye giden yolun sonunda hastaneye ulaşmak için trafiğin sıkışması vatandaşları isyan ettirdi. Trafiğin sıkışıklığının giderilmesi için hastaneye giriş yolu ve çıkış yolu olarak alternatif bir yol yapılacağı planlandı. Çünkü aynı yolda şehir içi minibüsler girerken aynı zamanda özel otomobillerde giriş çıkışları oluyor. Çok fazla işlet olan bu yolun rahatlatılması ve trafiğin akışını sağlamak için bir alternatif yol yapılması planlandı. Hastaneye hastasını getiren, rahatsızlanarak hastaneye gelen vatandaşlar buradaki trafik sıkışıklığından dolayı isyan ettiler. Yetkililerden planlanan yolun bir an önce yapılmasını istediler. Özellikle okul çıkışı olunca trafik tamamen tıkanıyor. Hatta ambulansların geçmesi zorlaşıyor” şeklinde ifade ettiler. Fahri Haner
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi girişindeki yolda trafiğin sıkışması sonucunda vatandaşlar isyan etti. Hastaneye giriş ve çıkışlar için Yapılacak olan alternatif yol ne zaman yapılacak.

Gölcük Bağdat Caddesinden hastaneye giden yolun sonunda hastaneye ulaşmak için trafiğin sıkışması vatandaşları isyan ettirdi. Trafiğin sıkışıklığının giderilmesi için hastaneye giriş yolu ve çıkış yolu olarak alternatif bir yol yapılacağı planlandı. Çünkü aynı yolda şehir içi minibüsler girerken aynı zamanda özel otomobillerde giriş çıkışları oluyor. Çok fazla işlet olan bu yolun rahatlatılması ve trafiğin akışını sağlamak için bir alternatif yol yapılması planlandı. Hastaneye hastasını getiren, rahatsızlanarak hastaneye gelen vatandaşlar buradaki trafik sıkışıklığından dolayı isyan ettiler. Yetkililerden planlanan yolun bir an önce yapılmasını istediler. Özellikle okul çıkışı olunca trafik tamamen tıkanıyor. Hatta ambulansların geçmesi zorlaşıyor” şeklinde ifade ettiler.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.