LASTİK İŞ

HASTANEDE DENETLEME YAPILDI

Sağlık 09.02.2019 - 16:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDE DENETLEME YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışanların ve hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bina turu yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde ki sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla aralıklı olarak gerçekleştirilen bina turları devam ediyor.  Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla denetlemeler yapıldı. Hasta, hasta yakınları ve çalışanlarla  görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. "Hasta memnuniyeti kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti önemli” Verimli bir değerlendirmenin yapıldığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışmalarımıza ve projelerimize devam ediyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti önem arz ediyor. Çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışanların ve hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bina turu yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde ki sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla aralıklı olarak gerçekleştirilen bina turları devam ediyor. 
Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla denetlemeler yapıldı. Hasta, hasta yakınları ve çalışanlarla  görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.

"Hasta memnuniyeti kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti önemli”
Verimli bir değerlendirmenin yapıldığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışmalarımıza ve projelerimize devam ediyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti önem arz ediyor. Çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.