HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ

08.12.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin emektar başteknisyeni Hasan Öngüner’e dün hastane idaresinden sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Başteknisyen Hasan Öngüner sürpriz doğum günü partisine katılan herkese teşekkürlerini iletti. Hasan Öngüner, yapılan bu sürpriz için herkese tek tek teşekkür etti Dün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin emektar başteknisyeni Hasan Öngüner’e dün hastane idaresinden sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcıları Korkmaz Burç, Sertan Acar, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali İşler Müdür yardımcıları Uğur Erten, Şenol Yıldız, hastane idarecileri ve teknisyen arkadaşlarının hazır bulunduğu doğum günü kutlamasından başteknisyen Hasan Öngüner çok mutlu olduğunu ve yapılan bu sürpriz için herkese tek tek teşekkür etti.  

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin emektar başteknisyeni Hasan Öngüner’e dün hastane idaresinden sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Başteknisyen Hasan Öngüner sürpriz doğum günü partisine katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Hasan Öngüner, yapılan bu sürpriz için herkese tek tek teşekkür etti
Dün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin emektar başteknisyeni Hasan Öngüner’e dün hastane idaresinden sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcıları Korkmaz Burç, Sertan Acar, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali İşler Müdür yardımcıları Uğur Erten, Şenol Yıldız, hastane idarecileri ve teknisyen arkadaşlarının hazır bulunduğu doğum günü kutlamasından başteknisyen Hasan Öngüner çok mutlu olduğunu ve yapılan bu sürpriz için herkese tek tek teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.