LASTİK İŞ

HASTANEDE EK BİNA AÇILDI

Sağlık 05.09.2020 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HASTANEDE EK BİNA AÇILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi B blok batı tarafında yer alan ve geçmişte otopark olarak kullanılan yerde, bir tüp geçit ile hastane bağlantısı sağlanarak “Prefabrik Ek Hizmet Binası” hizmete açıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinden yapılan açıklamaya göre; Yeni Prefabrik Ek Hizmet Binası 2. Katta bulanan 16 poliklinik ve kan alma birimi oluşturularak sağlık hizmetlerine vatandaşımızın çok daha kaliteli ve çağdaş şartlarda ulaşması hedeenmiştir. Ayrıca çalışan konforunu ön planda tutularak planlanan yeni polikliniklerde iç hastalıkları, dermatoloji, üroloji ve çocuk hastalıkları poliklinikleriyle hizmet vermektedir. Alt kattaki Diyaliz ünitesi de tamamlanmış olup önümüzdeki hafta hastalara hizmet vermeye başlayacaktır. Böylece poliklinikler ve diyaliz ünitesinin hizmet vermeye başlamasıyla poliklinik ve diyaliz hastalarının daha konforlu bir ortamda sağlık hizmeti almaları  sağlanmış olacaktır. Yeni Prefabrik Ek Bina Poliklinkleri ile ilgili hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “bundan sonra daha rahat ve sağlıklı bir ortamda hizmet vereceğiz. Metre kareye düşen hasta sayısı ve yoğunluk azalacak”, dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi B blok batı tarafında yer alan ve geçmişte otopark olarak kullanılan yerde, bir tüp geçit ile hastane bağlantısı sağlanarak “Prefabrik Ek Hizmet Binası” hizmete açıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinden yapılan açıklamaya göre;
Yeni Prefabrik Ek Hizmet Binası 2. Katta bulanan 16 poliklinik ve kan alma birimi oluşturularak sağlık hizmetlerine vatandaşımızın çok daha kaliteli ve çağdaş şartlarda ulaşması hedeenmiştir. Ayrıca çalışan konforunu ön planda tutularak planlanan yeni polikliniklerde iç hastalıkları, dermatoloji, üroloji ve çocuk hastalıkları poliklinikleriyle hizmet vermektedir. Alt kattaki Diyaliz ünitesi de tamamlanmış olup
önümüzdeki hafta hastalara hizmet vermeye başlayacaktır. Böylece poliklinikler ve diyaliz ünitesinin hizmet vermeye başlamasıyla poliklinik ve diyaliz hastalarının daha konforlu bir ortamda sağlık hizmeti almaları  sağlanmış olacaktır.
Yeni Prefabrik Ek Bina Poliklinkleri ile ilgili hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan “bundan sonra daha rahat ve sağlıklı bir ortamda hizmet vereceğiz. Metre kareye düşen hasta sayısı ve yoğunluk azalacak”, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.