HASTANEDE ERKEN BAYRAMLAŞMA

02.06.2019 - 18:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDE ERKEN BAYRAMLAŞMA

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Ramazan Bayramı” kutlama töreni bu yılda samimi duygularla kutlandı.

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA Bayramlaşma organizasyonuna Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane İdaresinin katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanlarıyla bayramlaşıldı. Hastanenin tüm ek binalarında çalışan personel ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramazan bayramının ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”, dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Ramazan Bayramı” kutlama töreni bu yılda samimi duygularla kutlandı.

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA
Bayramlaşma organizasyonuna Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane İdaresinin katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanlarıyla bayramlaşıldı. Hastanenin tüm ek binalarında çalışan personel ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramazan bayramının ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.