LASTİK İŞ

HASTANEDE HEKİM KADROSU GÜÇLENİYOR

Sağlık 18.12.2018 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDE HEKİM KADROSU GÜÇLENİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanan kadın doğum ve Çocuk uzman hekimlerin atanması yapıldı. Hastanenin hekim kadrosu güçlenme yolunda. Bu kapsamda iki uzman hekim ataması yapılarak, önümüzdeki günlerde hastanede kadın doğum uzmanı ve Çocuk uzmanı göreve başlayacak.

Halka daha iyi hizmet verilmesi için çalışmalarını sürdüren hastane yönetimi hastanede değişiklik yapmaya devam ederken aynı zamanda kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda iki uzman hekim ataması yapılarak, önümüzdeki günlerde hastanede kadın doğum uzmanı ve Çocuk uzmanı göreve başlayacak. Hastane hizmetleri ile ilgili bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bölge hastanesi gibi hizmet veriyor. Tüm personellerimiz hastalarımızın rahat etmesi için gereken özveriyi gösteriyorlar. Bizde hastane yönetimi olarak hastanemizde bulunan eksikleri tamamlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda hastane içerisinde birçok yeni bölümler oluşturduk.  Aynı zamanda hastalarımızın daha iyi hizmet almaları için yoğunluğumuz hekim kadromuzun güçlenmesinden yanadır. Hastaneye iki uzman hekim atandı. Biri kadın doğum uzmanı biride çocuk uzmanı olarak iki hekimimiz önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunların dışında halen hekim talebimiz var. Amacımız hastalarımız fazla sıra beklemeden hekimine zamanında muayene olup işlemlerini zamanında bitirmesini sağlamaktır. Hastane yönetimi olarak bu çalışmalarımız sürüyor” dedi. Fahri Haner 
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanan kadın doğum ve Çocuk uzman hekimlerin atanması yapıldı. Hastanenin hekim kadrosu güçlenme yolunda. Bu kapsamda iki uzman hekim ataması yapılarak, önümüzdeki günlerde hastanede kadın doğum uzmanı ve Çocuk uzmanı göreve başlayacak.

Halka daha iyi hizmet verilmesi için çalışmalarını sürdüren hastane yönetimi hastanede değişiklik yapmaya devam ederken aynı zamanda kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda iki uzman hekim ataması yapılarak, önümüzdeki günlerde hastanede kadın doğum uzmanı ve Çocuk uzmanı göreve başlayacak.

Hastane hizmetleri ile ilgili bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bölge hastanesi gibi hizmet veriyor. Tüm personellerimiz hastalarımızın rahat etmesi için gereken özveriyi gösteriyorlar. Bizde hastane yönetimi olarak hastanemizde bulunan eksikleri tamamlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda hastane içerisinde birçok yeni bölümler oluşturduk.  Aynı zamanda hastalarımızın daha iyi hizmet almaları için yoğunluğumuz hekim kadromuzun güçlenmesinden yanadır. Hastaneye iki uzman hekim atandı. Biri kadın doğum uzmanı biride çocuk uzmanı olarak iki hekimimiz önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunların dışında halen hekim talebimiz var. Amacımız hastalarımız fazla sıra beklemeden hekimine zamanında muayene olup işlemlerini zamanında bitirmesini sağlamaktır. Hastane yönetimi olarak bu çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.