LASTİK İŞ
ismail

HASTANEDE KADRO SEVİNCİ

05.04.2018 - 12:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDE KADRO SEVİNCİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hizmet alım personellerinin kadroya geçişini pasta keserek kutladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanları kadro sevincini pasta keserek kutladı. Yapılan kutlamada Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, bundan sonrada kurumsal kimliğimize yakışır bir şekilde hep beraber hastalarımıza sağlık hizmeti vermeye devam edileceğini, belirtti. Çalışanlarda bu durum dolayısıyla bundan sonraki sağlık hizmetleri için daha iyi motive olduklarını söylediler. Pehlevan "Hastane olarak kadroya geçen personelimize bundan sonraki çalışma hayatlarında sağlık ve mutluluklar dileriz "dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hizmet alım personellerinin kadroya geçişini pasta keserek kutladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanları kadro sevincini pasta keserek kutladı. Yapılan kutlamada Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, bundan sonrada kurumsal kimliğimize yakışır bir şekilde hep beraber hastalarımıza sağlık hizmeti vermeye devam edileceğini, belirtti.

Çalışanlarda bu durum dolayısıyla bundan sonraki sağlık hizmetleri için daha iyi motive olduklarını söylediler. Pehlevan "Hastane olarak kadroya geçen personelimize bundan sonraki çalışma hayatlarında sağlık ve mutluluklar dileriz "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.