LASTİK İŞ

HASTANEDE ŞİDDET VE TACİZE KARŞI ÖNLEM

21.08.2020 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HASTANEDE ŞİDDET VE TACİZE KARŞI ÖNLEM

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Beyaz Kod Tatbikatı” gerçekleştirildi.

 Heyecanlı anlara sahne olan tatbikat da rol alan hastane çalışanları performansları ile tatbikatın daha gerçekçi olmasını sağladılar. Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından planlanan ve organize edilen “Beyaz Kod(Şiddet, Taciz)” tatbikatı A blok morg önünde gerçekleştirildi. Senaryo gereği cenazelerini teslim almak için gelen ve işlemlerin bitmesini beklememek istemeyen, biran önce cenazelerini alıp memlekete götürmek için yola çıkacaklarını ifade eden cenaze yakınlarının işlemleri yapan memura sözlü ve fiziksel tacizle başlamıştır. Çalışanların gerçeği aratmayan performansları tatbikatın başarıyla gerçekleşmesini sağlamıştır. Tatbikatın tamamlanmasının ardından Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, tatbikatı başarıyla uygulayan personeli tebrik etti.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Beyaz Kod Tatbikatı” gerçekleştirildi.

 Heyecanlı anlara sahne olan tatbikat da rol alan hastane çalışanları performansları ile tatbikatın daha gerçekçi olmasını sağladılar.
Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından planlanan ve organize edilen “Beyaz Kod(Şiddet, Taciz)” tatbikatı A blok morg önünde gerçekleştirildi. Senaryo gereği cenazelerini teslim almak için gelen ve işlemlerin bitmesini beklememek istemeyen, biran önce cenazelerini alıp memlekete götürmek için yola çıkacaklarını ifade eden cenaze yakınlarının işlemleri yapan memura sözlü ve fiziksel tacizle başlamıştır. Çalışanların gerçeği aratmayan performansları tatbikatın başarıyla gerçekleşmesini sağlamıştır.
Tatbikatın tamamlanmasının ardından Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, tatbikatı başarıyla uygulayan personeli tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.