LASTİK İŞ
ismail

HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARA 23 NİSAN MORALİ

Sağlık 21.04.2018 - 10:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARA 23 NİSAN MORALİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hastanede tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde kutlama programı düzenlendi. Programa; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari mali işler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sırf Tiyatro ekibi, servis hemşireleri ve hastanede tedavi gören çocuklar katıldı. Tiyatrocular kostümleri ile katılarak hasta çocuklarımızın ve yakınlarının moral ve motivasyonları yükseltildi. Çocuklara oyuncaklar dağıtılarak eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; tedavi gören çocukların mutlu yarınlara daha iyi şekilde hazırlanması için hastane çalışanları ile var güçleri ile çalışacaklarını belirtirken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklara armağan ilk ve tek bayram olduğuna dikkat çekti. Ayrıca böyle güzel bir etkinlikte bizlere destek olan Sırf Tiyatro ekibine çok teşekkür ederim, dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hastanede tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde kutlama programı düzenlendi. Programa; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari mali işler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sırf Tiyatro ekibi, servis hemşireleri ve hastanede tedavi gören çocuklar katıldı.
Tiyatrocular kostümleri ile katılarak hasta çocuklarımızın ve yakınlarının moral ve motivasyonları yükseltildi. Çocuklara oyuncaklar dağıtılarak eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; tedavi gören çocukların mutlu yarınlara daha iyi şekilde hazırlanması için hastane çalışanları ile var güçleri ile çalışacaklarını belirtirken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklara armağan ilk ve tek bayram olduğuna dikkat çekti. Ayrıca böyle güzel bir etkinlikte bizlere destek olan Sırf Tiyatro ekibine çok teşekkür ederim, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.