HASTANEDEN OKULA KİTAP BAĞIŞI

07.11.2019 - 14:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEDEN OKULA KİTAP BAĞIŞI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerinin topladığı kitaplar, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Okulu'na teslim edildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş’ın başlattığı kampanya ile personellerden toplanan kitaplar, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Okulu'nda oluşturulan kütüphaneye teslim edildi. Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Nimet Ekinciel, imkânlar doğrultusunda eğitime katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Okulumuzdaki eksikliklerin giderilmesi ve öğrencilere daha kaliteli bir eğitim ortamı sağlanması için çalışmalarımıza başladık. Bu doğrultuda okulumuzda oluşturulan kütüphaneye kitap temin etmek için görüşmeler yaptık. Görüşmeler sonucu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve hastane personelleri, bize kolilerle kitapları getirdiler. Bu duyarlı davranışından dolayı hastane yönetimine ve personellerine çok teşekkür ediyorum," dedi. Okul Müdür Yardımcısı İlker Saraçoğlu ise duyarlı davranışından dolayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ‘a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve hastane personellerine katkıları için çok teşekkür ettiğini belirtti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Pehlevan, “gençlerin kitap okuma alışkanlığıyla birlikte kitap sevgisini sürdürmek için böyle sosyal projelerde yer almaktan çok mutluluk duyuyoruz. Bilinçli bir toplum olmanın ilk şartı okumaktır,” Dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerinin topladığı kitaplar, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Okulu'na teslim edildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş’ın başlattığı kampanya ile personellerden toplanan kitaplar, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Okulu'nda oluşturulan kütüphaneye teslim edildi.
Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Nimet Ekinciel, imkânlar doğrultusunda eğitime katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Okulumuzdaki eksikliklerin giderilmesi ve öğrencilere daha kaliteli bir eğitim ortamı sağlanması için çalışmalarımıza başladık. Bu doğrultuda okulumuzda oluşturulan kütüphaneye kitap temin etmek için görüşmeler yaptık. Görüşmeler sonucu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve hastane personelleri, bize kolilerle kitapları getirdiler. Bu duyarlı davranışından dolayı hastane yönetimine ve personellerine çok teşekkür ediyorum," dedi.
Okul Müdür Yardımcısı İlker Saraçoğlu ise duyarlı davranışından dolayı Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ‘a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve hastane personellerine katkıları için çok teşekkür ettiğini belirtti.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Pehlevan, “gençlerin kitap okuma alışkanlığıyla birlikte kitap sevgisini sürdürmek için böyle sosyal projelerde yer almaktan çok mutluluk duyuyoruz. Bilinçli bir toplum olmanın ilk şartı okumaktır,” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.