LASTİK İŞ
ismail

HASTANENİN EK BİNASI ŞUBAT’TA TAMAMLANACAK

Sağlık 25.11.2019 - 13:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANENİN EK BİNASI ŞUBAT’TA TAMAMLANACAK

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi için yeni yapımı devam eden hafif çelik konstrüksiyon ek bina Şubat 2020 de bitirilerek teslim edilecek.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde halka iyi ve kaliteli hizmetin verilebilmesi için hastanede birçok yeni çalışmalar yapılarak hastanede polikliniklerin sayıları arttırıldı. Zaman içerisinde buda yetersiz geldi. Aynı zamanda diyaliz ünitelerinin arttırılması için çalışmalar başlatıldı yapılan çalışmalar sonucunda hastanenin yanında bulunan ve hastaneye ait olan arsada hafif çelik konstrüksiyon bina yapımına başlandı. 20 gün içerisinde hafif çelik konstrüksiyon iskeletleri bitirilecek. Şubat ayında tamamlanarak teslim edilecek. Bu gün hastane ek binasını inceleyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “ek binamız olan hafif çelik konstrüksiyon kısa bir süre sonra yapılarak teslim edilecek. Ek binanın yapımında 30 ünite Diyaliz var, bir toplantı salonu, ikinci katta ise 16 poliklinik yer alacak. Bu et bina hizmete girdiğinde hastanemiz büyük oranda rahatlayacak ve alan genişlenecek. Hastane personellerinin çalışma alanı rahatlanınca daha kaliteli hizmet vermiş olacağız. Bizim amacımız hastalarımıza en iyi ve morali yüksek bir ortamda hizmet vermektir. Özellikle diyaliz hastalarımız için bu ek binamız çok iyi gelecektir. Ek binamız tüp geçitle mevcut hastanemize bağlanacaktır. Ek binamızda açıl giriş ve çıkış kapılarımız mevcuttur” dedi. Fahri Haner
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi için yeni yapımı devam eden hafif çelik konstrüksiyon ek bina Şubat 2020 de bitirilerek teslim edilecek.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde halka iyi ve kaliteli hizmetin verilebilmesi için hastanede birçok yeni çalışmalar yapılarak hastanede polikliniklerin sayıları arttırıldı. Zaman içerisinde buda yetersiz geldi. Aynı zamanda diyaliz ünitelerinin arttırılması için çalışmalar başlatıldı yapılan çalışmalar sonucunda hastanenin yanında bulunan ve hastaneye ait olan arsada hafif çelik konstrüksiyon bina yapımına başlandı. 20 gün içerisinde hafif çelik konstrüksiyon iskeletleri bitirilecek. Şubat ayında tamamlanarak teslim edilecek.

Bu gün hastane ek binasını inceleyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “ek binamız olan hafif çelik konstrüksiyon kısa bir süre sonra yapılarak teslim edilecek. Ek binanın yapımında 30 ünite Diyaliz var, bir toplantı salonu, ikinci katta ise 16 poliklinik yer alacak. Bu et bina hizmete girdiğinde hastanemiz büyük oranda rahatlayacak ve alan genişlenecek. Hastane personellerinin çalışma alanı rahatlanınca daha kaliteli hizmet vermiş olacağız. Bizim amacımız hastalarımıza en iyi ve morali yüksek bir ortamda hizmet vermektir. Özellikle diyaliz hastalarımız için bu ek binamız çok iyi gelecektir. Ek binamız tüp geçitle mevcut hastanemize bağlanacaktır. Ek binamızda açıl giriş ve çıkış kapılarımız mevcuttur” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.