LASTİK İŞ
ismail

HASTANEYE ÇAPRAZ DENETİM

Sağlık 14.03.2019 - 10:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEYE ÇAPRAZ DENETİM

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kocaeli bölgesine hizmet veren hastanelere çapraz denetimler yapılıyor.

        Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde de çapraz değerlendirme yapıldı. Yapılan değerlendirme ziyaretine; Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. .Dr.Mustafa Güneş, Gebze Fatih Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. .Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane Yönetimi katılım sağladı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda; bu denetimlerde ki amaçlarının sağlık tesislerinin verimli bir şekilde çalışabilmesi, vatandaşların kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri almak, çalışmaları yerinde görmek ve farklı bir gözle değerlendirerek yaşanan aksaklıkları yerinde tespit etmek amacıyla yapıldığı dile getirildi. Hastanenin yataklı servisleri, poliklinikleri, Gebe Okulu, Doğumhane gibi özellikli birimleri de gezilerek gözlemlerde bulunuldu.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kocaeli bölgesine hizmet veren hastanelere çapraz denetimler yapılıyor.

 

 

 

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde de çapraz değerlendirme yapıldı. Yapılan değerlendirme ziyaretine; Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. .Dr.Mustafa Güneş, Gebze Fatih Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. .Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane Yönetimi katılım sağladı.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda; bu denetimlerde ki amaçlarının sağlık tesislerinin verimli bir şekilde çalışabilmesi, vatandaşların kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri almak, çalışmaları yerinde görmek ve farklı bir gözle değerlendirerek yaşanan aksaklıkları yerinde tespit etmek amacıyla yapıldığı dile getirildi. Hastanenin yataklı servisleri, poliklinikleri, Gebe Okulu, Doğumhane gibi özellikli birimleri de gezilerek gözlemlerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.