HASTANEYE GECE DENETİMİ

Sağlık 04.08.2015 - 22:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HASTANEYE GECE DENETİMİ

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, önceki akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, önceki akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, önceki akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Bahattin Koç ve hastane yönetimi tarafından karşılandı. Genel Sekreter Ergüney, ilk olarak acil servisi gezerek vatandaşlara hastanenin hizmetlerini sordu. Ergüney, ardından yeni yapılacak olan Acil Servis bölümünü ve yoğun bakım ünitesini gezdi. Bu gezilerin ardından serviste yatan hastalardan sorunları ve şikâyetlerini istedi. Serviste bulunan hasta ve hasta yakınları, “hastanemiz ve hastanenin çalışanları bizlere çok iyi hizmet veriyor. Bizler kendilerinden çok memnunuz” dediler.  ‘HASTANELERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ’ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, “öncelikle şunu belirtmek isterim. Bu tür ziyaretler ikiye ayrılır. Bir ziyaret gündüzleri rutin olarak yapılıyor. İkincisi ise akşamları bu saatlerde yapılıyor. Bizde haftanın bir veya iki günü bu şekilde hastanemizi ve hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni gece geç saatlerde ziyaret ettik” dedi. Ergüney, “gündüz ziyaretleri ile gece ziyaretleri bir olmaz. Geceleri, temizlik olsun personel hizmetleri ve benzeri hizmetlerde eksikler yapılabilir. Bugüne kadar yaptığım ziyaretlerde hastanelerimizde herhangi bir şikayet almadık” dedi.  ‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’ Genel Sekreter Ergüney; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünün genişletme çalışmalarına başlandı. Kısa bir süre içerisinde bu çalışmalar tamamlandığında halkımıza burada daha rahat ve kaliteli bir hizmet sunulacaktır. Hastanemizin yeni yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. Projemiz bakanlıkta olup çalışmaları devam ediyor. Yeni hastanemiz yapımına başlandığında 3 veya 4 yıl içerisinde teslim edilecektir. Hastanemizin diyaliz bölümü için yeni çalışmalarımız olacaktır. Tabi ki bunlar periyodik zamanlarda yapılacaktır. Bizim buradaki esas amacımız hastalarımıza en iyi hizmet sunabilmek” dedi. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, açıklamalarının ardından hastanede incelemelerine devam etti.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, önceki akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, önceki akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, önceki akşam Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Bahattin Koç ve hastane yönetimi tarafından karşılandı. Genel Sekreter Ergüney, ilk olarak acil servisi gezerek vatandaşlara hastanenin hizmetlerini sordu. Ergüney, ardından yeni yapılacak olan Acil Servis bölümünü ve yoğun bakım ünitesini gezdi. Bu gezilerin ardından serviste yatan hastalardan sorunları ve şikâyetlerini istedi. Serviste bulunan hasta ve hasta yakınları, “hastanemiz ve hastanenin çalışanları bizlere çok iyi hizmet veriyor. Bizler kendilerinden çok memnunuz” dediler.

 ‘HASTANELERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ’

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, “öncelikle şunu belirtmek isterim. Bu tür ziyaretler ikiye ayrılır. Bir ziyaret gündüzleri rutin olarak yapılıyor. İkincisi ise akşamları bu saatlerde yapılıyor. Bizde haftanın bir veya iki günü bu şekilde hastanemizi ve hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni gece geç saatlerde ziyaret ettik” dedi. Ergüney, “gündüz ziyaretleri ile gece ziyaretleri bir olmaz. Geceleri, temizlik olsun personel hizmetleri ve benzeri hizmetlerde eksikler yapılabilir. Bugüne kadar yaptığım ziyaretlerde hastanelerimizde herhangi bir şikayet almadık” dedi.

 ‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’

Genel Sekreter Ergüney; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünün genişletme çalışmalarına başlandı. Kısa bir süre içerisinde bu çalışmalar tamamlandığında halkımıza burada daha rahat ve kaliteli bir hizmet sunulacaktır. Hastanemizin yeni yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. Projemiz bakanlıkta olup çalışmaları devam ediyor. Yeni hastanemiz yapımına başlandığında 3 veya 4 yıl içerisinde teslim edilecektir. Hastanemizin diyaliz bölümü için yeni çalışmalarımız olacaktır. Tabi ki bunlar periyodik zamanlarda yapılacaktır. Bizim buradaki esas amacımız hastalarımıza en iyi hizmet sunabilmek” dedi. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, açıklamalarının ardından hastanede incelemelerine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.