LASTİK İŞ
ismail

HASTANEYE SU BASMASIN DİYE ÇALIŞMA BAŞLADI

Gündem 20.06.2018 - 08:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANEYE SU BASMASIN DİYE ÇALIŞMA BAŞLADI

Son günlerdeki aşırı yoğun sağanak yağışlara bağlı olarak, Kocaeli Devlet Hastanesi su tahliye giderlerinin tıkanmasına bağlı zaman zaman yaşanan problemi tamamen ortadan kaldırmak üzere kalıcı çözüm getiriliyor.

 İl Sağlık Müdürlüğü, İSU Genel Müdürlüğü ve müteahhit firmalar ile koordineli şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde planlanan proje, teknik ekipler tarafından yapılmaya başlandı. Çalışmaları anlık olarak yerinde değerlendiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney  “Şu ana kadar sağlık hizmetlerimizde herhangi bir aksamaya mahal verilmemiş olup ihtiyaç olduğunda tesislerimiz arasında 24 saat esasına göre gerekli dayanışma sağlanmaktadır. Sağanak yağmur ile oluşan problemi çözmek üzere İSU ile sürekli irtibat halindeyiz. Yapılan projelendirme çalışmasının ardından sorunu tamamen ortadan kaldırmak üzere bugün teknik ekip çalışmalarına başladı. En kısa sürede sorunun çözülerek tekrarının yaşanmaması için gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Son günlerdeki aşırı yoğun sağanak yağışlara bağlı olarak, Kocaeli Devlet Hastanesi su tahliye giderlerinin tıkanmasına bağlı zaman zaman yaşanan problemi tamamen ortadan kaldırmak üzere kalıcı çözüm getiriliyor.

 İl Sağlık Müdürlüğü, İSU Genel Müdürlüğü ve müteahhit firmalar ile koordineli şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde planlanan proje, teknik ekipler tarafından yapılmaya başlandı.

Çalışmaları anlık olarak yerinde değerlendiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney  “Şu ana kadar sağlık hizmetlerimizde herhangi bir aksamaya mahal verilmemiş olup ihtiyaç olduğunda tesislerimiz arasında 24 saat esasına göre gerekli dayanışma sağlanmaktadır. Sağanak yağmur ile oluşan problemi çözmek üzere İSU ile sürekli irtibat halindeyiz. Yapılan projelendirme çalışmasının ardından sorunu tamamen ortadan kaldırmak üzere bugün teknik ekip çalışmalarına başladı. En kısa sürede sorunun çözülerek tekrarının yaşanmaması için gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.