HASTANEYE ZİYARETÇİ YASAKLANDI

Sağlık 24.11.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HASTANEYE ZİYARETÇİ YASAKLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinden yapılan duyuruda Ziyaretçi kabulünün yasaklandığı belirtildi.

Hastaneden yapılan duyuruda  Hasta yakınlarının Dikkatine! ZİYARETÇİ KABULUMÜZ BULUNMAMAKTADIR. Hastanızın durumunu öğrenebilmk ve ihtiyaçlarını giderebilmek için 0 262 435 76 60 ve 0262 435 76 61 nolu telefonlardan ve dahili 136 numaradan bağlanarak Covid-19 Hasta yakını Bilgilendirme biriminden bilgi alabilirsiniz. Sayın hasta yakını lütfen size en kolay ulaşmamızı sağlayacak telefon numaranızı hastanızın dosyasına kaydettiriniz. Size daha kaliteli hizmet sunabilmemiz için öneri ve şikayetlerinizi hasta görüş/öneri ve şikayet kutularına ya da e-mail aracılığıyla bildiriniz. Önerileriniz dikkate alınacak ve hizmet kalitenizi arttıracaktır.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinden yapılan duyuruda Ziyaretçi kabulünün yasaklandığı belirtildi.

Hastaneden yapılan duyuruda 

Hasta yakınlarının Dikkatine!
ZİYARETÇİ KABULUMÜZ BULUNMAMAKTADIR.
Hastanızın durumunu öğrenebilmk ve ihtiyaçlarını giderebilmek için 0 262 435 76 60 ve 0262 435 76 61 nolu telefonlardan ve dahili 136 numaradan bağlanarak Covid-19 Hasta yakını Bilgilendirme biriminden bilgi alabilirsiniz.

Sayın hasta yakını lütfen size en kolay ulaşmamızı sağlayacak telefon numaranızı hastanızın dosyasına kaydettiriniz.
Size daha kaliteli hizmet sunabilmemiz için öneri ve şikayetlerinizi hasta görüş/öneri ve şikayet kutularına ya da e-mail aracılığıyla bildiriniz.
Önerileriniz dikkate alınacak ve hizmet kalitenizi arttıracaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.