LASTİK İŞ

HAT TAT DÖNER AÇILDI

16.04.2015 - 21:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAT TAT DÖNER AÇILDI

Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Gülkanlar Pasajı girişinde hizmet vermeye başlayan Hat Tat Döner resmi açılışını gerçekleştirdi.

Çetin Kocatürk işletmeciliğinde hizmet veren Hat Tat Döner'in açılışına siyasiler ilgi gösterdi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp, CHP ilçe başkanı İsmet İşeri, CHP Milletvekili adayı Turan Dumlu, MHP ilçe başkanı Hüseyin Çıldır, Ülkü ocakları Başkanı Taner Yıldız, MHP kadın kolları üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.  HER AY FARKLI BİR KAMPANYA Çetin Kocatürk'ün işletmeciliğini yaptığı Hat Tat Döner'de Gökhan Kocatürk ve Fatih Çetin işletme müdürlüğü yapıyor. Güler yüzlü ve ifade edebilme kabiliyeti yüksek kişilerle çalıştıklarını ifade eden Kocatürk çalışanların hepsinin yüksek okul mezunu olduğunu söyledi. Kocatürk hijyen kurallarına önem verdiklerini ve 3 aydır bunun için çalıştıklarını ifade ederek "Aylardır ekipman, işletmenin fiziki şartlarının üzerinde çalıştık. Bugün de resmi açılışımızı yaptık. Tüm halkımızı dükkanımıza davet ediyoruz. Her ay farklı bir kampanya ile halka hizmet vereceğiz" dedi. Nisan ayının kampanyası ise tek lavaş tavuk döner ve ayran sadece 3.50 TL.  MİNİK ALPEREN DUYGULANDIRDI Hat Tat Döner'in açılışı imam görevlisinin okuduğu dualarla yapıldı. Açılışta işletme sahibi Çetin Kocatürk'ün minik oğlu Muhammet Alperen Kocatürk'ün ise okuduğu Fatiha Suresi davetlilerin takdirini topladı. Duaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan protokol hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Gülkanlar Pasajı girişinde hizmet vermeye başlayan Hat Tat Döner resmi açılışını gerçekleştirdi.
Çetin Kocatürk işletmeciliğinde hizmet veren Hat Tat Döner'in açılışına siyasiler ilgi gösterdi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp, CHP ilçe başkanı İsmet İşeri, CHP Milletvekili adayı Turan Dumlu, MHP ilçe başkanı Hüseyin Çıldır, Ülkü ocakları Başkanı Taner Yıldız, MHP kadın kolları üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. 
HER AY FARKLI BİR KAMPANYA
Çetin Kocatürk'ün işletmeciliğini yaptığı Hat Tat Döner'de Gökhan Kocatürk ve Fatih Çetin işletme müdürlüğü yapıyor. Güler yüzlü ve ifade edebilme kabiliyeti yüksek kişilerle çalıştıklarını ifade eden Kocatürk çalışanların hepsinin yüksek okul mezunu olduğunu söyledi. Kocatürk hijyen kurallarına önem verdiklerini ve 3 aydır bunun için çalıştıklarını ifade ederek "Aylardır ekipman, işletmenin fiziki şartlarının üzerinde çalıştık. Bugün de resmi açılışımızı yaptık. Tüm halkımızı dükkanımıza davet ediyoruz. Her ay farklı bir kampanya ile halka hizmet vereceğiz" dedi. Nisan ayının kampanyası ise tek lavaş tavuk döner ve ayran sadece 3.50 TL. 
MİNİK ALPEREN DUYGULANDIRDI
Hat Tat Döner'in açılışı imam görevlisinin okuduğu dualarla yapıldı. Açılışta işletme sahibi Çetin Kocatürk'ün minik oğlu Muhammet Alperen Kocatürk'ün ise okuduğu Fatiha Suresi davetlilerin takdirini topladı. Duaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan protokol hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.