HATALI PARKA CEZA YAĞDI

Gündem 16.04.2019 - 17:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HATALI PARKA CEZA YAĞDI

Gölcük cadde ve sokaklarında yapılan hatalı parklara geçit vermeyen Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri hatalı park yapılan araçları ceza yağmuruna tuttu.

Gölcük cadde ve sokaklarında yapılan hatalı parklara geçit vermeyen Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri hatalı park yapılan araçları ceza yağmuruna tuttu. İlçemizin belirli cadde ve sokaklarında park yapılması yasak olduğu yerlerde yasağa aldırış etmeden araçlarını gelişi güzel park edip ayrılıyorlar. Dün Gölcük Merkez Mahallesi 43. Sokak, Albay Burak caddesinin park yasağı olan alanda sürücüler araçlarını park yapıp ayrıldılar. Bölgeyi kontrol eden Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekibi araçların kaldırılması için ilk olarak uyarıda bulundu. Ama araç sahiplerin uyarıyı dikkate almadı. Trafik ekibi araç sahibini bulamayınca araçlarının fotoğrafını çekerek ardından çok sayıda araçlara cezai işlem yaptı. Fahri Haner  
Gölcük cadde ve sokaklarında yapılan hatalı parklara geçit vermeyen Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri hatalı park yapılan araçları ceza yağmuruna tuttu.

Gölcük cadde ve sokaklarında yapılan hatalı parklara geçit vermeyen Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri hatalı park yapılan araçları ceza yağmuruna tuttu. İlçemizin belirli cadde ve sokaklarında park yapılması yasak olduğu yerlerde yasağa aldırış etmeden araçlarını gelişi güzel park edip ayrılıyorlar. Dün Gölcük Merkez Mahallesi 43. Sokak, Albay Burak caddesinin park yasağı olan alanda sürücüler araçlarını park yapıp ayrıldılar. Bölgeyi kontrol eden Gölcük Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekibi araçların kaldırılması için ilk olarak uyarıda bulundu. Ama araç sahiplerin uyarıyı dikkate almadı. Trafik ekibi araç sahibini bulamayınca araçlarının fotoğrafını çekerek ardından çok sayıda araçlara cezai işlem yaptı.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.