LASTİK İŞ
ismail

HAVA DAHADA SOĞUYACAK

01.11.2016 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAVA DAHADA SOĞUYACAK

Kocaeli'de devam eden yağmurlu hava etkisi yitirmiyor... Pazar gününe kadar çok bulutlu ve soğuk hava kentimizde etkili olacak.

Kocaeli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yağmurlu ve soğuk önümüzdeki günlerde de kentimizi terk etmiyor. Yarın en düşük sıcaklık 4 olarak ölçülmesi tahmin edilirken en yüksek ise 15 derece olması bekleniyor. Sıcaklığın 5 gün boyunca yükseliş göstermesi bekleniyor. Yağmurun Pazar günü etkisi kaybedeceği belirtildi.   KOCAELİ’NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU Çarşamba 4-15 Perşembe 7-19 Cuma 9-18 Cumartesi 10-20 Pazar 10-22
Kocaeli'de devam eden yağmurlu hava etkisi yitirmiyor... Pazar gününe kadar çok bulutlu ve soğuk hava kentimizde etkili olacak.

Kocaeli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yağmurlu ve soğuk önümüzdeki günlerde de kentimizi terk etmiyor. Yarın en düşük sıcaklık 4 olarak ölçülmesi tahmin edilirken en yüksek ise 15 derece olması bekleniyor. Sıcaklığın 5 gün boyunca yükseliş göstermesi bekleniyor. Yağmurun Pazar günü etkisi kaybedeceği belirtildi.

 

KOCAELİ’NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Çarşamba 4-15

Perşembe 7-19

Cuma 9-18

Cumartesi 10-20

Pazar 10-22

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.