LASTİK İŞ
ismail

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR !

Gündem 19.01.2015 - 09:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR !

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Çanakkale’nin güneyi ile Antalya ve Balıkesir’in batı ilçelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz’de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek. KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğine işaret eden Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi. ÇIĞ UYARISI Meteoroloji, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı. SİS VE PUS Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması gerektiğini bildirdi. BÖLGELERDE HAVA DURUMU MARMARA:  Parçalı, batısı çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir ile Çanakkale’nin güneyi yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Burdur ve Antalya’nın batı çevrelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. -BAZI İLLERDE HAVA DURUMU- İSTANBUL: Parçalı, batısı yer yer çok bulutlu.(13) ANKARA: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(4) İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer hafif yağmurlu.(15) ADANA: Az bulutlu.(15) ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri yer yer hafif yağmurlu.(16) SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(14) ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu, buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(-2) DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(10)
Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Çanakkale’nin güneyi ile Antalya ve Balıkesir’in batı ilçelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz’de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek.

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI

Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğine işaret eden Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

ÇIĞ UYARISI

Meteoroloji, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

SİS VE PUS

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA:  Parçalı, batısı çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir ile Çanakkale’nin güneyi yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Burdur ve Antalya’nın batı çevrelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı, batısı yer yer çok bulutlu.(13)

ANKARA: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(4)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer hafif yağmurlu.(15)

ADANA: Az bulutlu.(15)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri yer yer hafif yağmurlu.(16)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(14)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu, buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(-2)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(10)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.