LASTİK İŞ
ismail

Hava sıcaklığı ülke genelinde 3 ila 5 derece artıyor.

21.07.2013 - 10:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Hava sıcaklığı ülke genelinde 3 ila 5 derece artıyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin edilirken, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Kars, Ardahan, Edirne, Kırklareli, Sakarya, Bilecik, Bolu ve Karabük çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Rüzgar ise; kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege’de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. BAZI İLLERDE HAVA DURUMU İSTANBUL:Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(30)ANKARA: Az bultlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(30)İZMİR: Az bulutlu ve açık.(33)ADANA: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu.(35)ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(38)SAMSUN: Parçalı bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)VAN: Az bulutlu ve açık.(28)ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(28)DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40) BÖLGELERDE HAVA DURUMU MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri, gece saatlerinde Sakarya ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.İÇ ANADOLU: Az bultlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu, gece saatlerinde Bolu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor

Hava sıcaklığının ülke genelinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin edilirken, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Kars, Ardahan, Edirne, Kırklareli, Sakarya, Bilecik, Bolu ve Karabük çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Rüzgar ise; kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege’de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL:Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(30)
ANKARA: Az bultlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(30)
İZMİR: Az bulutlu ve açık.(33)
ADANA: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu.(35)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(38)
SAMSUN: Parçalı bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)
VAN: Az bulutlu ve açık.(28)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(28)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri, gece saatlerinde Sakarya ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bultlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu, gece saatlerinde Bolu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.