LASTİK İŞ

HAVUZDA KIŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Spor 11.09.2018 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAVUZDA KIŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi Yüzme Havuzu küçük büyük her yaştan spor ve yüzme meraklısının beğenisini toplayan Yarı Olimpik Havuz, Aqua Park Havuzu ve Çocuk Havuzuyla Kocaeli Bölgesinin en kapsamlı ve en çok tercih edilen havuzu olma özelliği taşıyor.

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu 28-29 C su sıcaklığı 30 C ortam sıcaklığı, son sistem teknoloji ile ideal parametrik değerleri , hijyenik ortam ve Profesyonel  personel ile hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar Gölcük Belediyesinin Havuz hizmetinden faydalanırken, ailelerin çocuklarına yönelik hizmet veren Yaz-Kış spor okullarıyla da İlçe genelinde Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın projesi de aynı ölçüde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kış Yüzme Kursu Kayıtları Başladı Gölcük Belediye Spor Kulübü Baş Ant.Kadir Doğan ve Alt Yapı sor. Ant Birkan Agun yönetiminde 8 Kişilik Uzman eğitmen kadrosuyla Hafta içi ve Hafta sonu 03-13 Yaş Çocuk ve Bay ve Bayanlara Özel Yetişkin Kurslar tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyon Sporcular Yetişiyor Türkiye Yüzme Federasyonu Faaliyet programında yer alan il içi ve il dışı yarışmalarda bir çok başarılı sonuçlar elde eden Gölcük Belediye Spor Kulübü Geleceğin Şampiyon Kulaçları Yetişiyor Projesiyle Başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor.
Gölcük Belediyesi Yüzme Havuzu küçük büyük her yaştan spor ve yüzme meraklısının beğenisini toplayan Yarı Olimpik Havuz, Aqua Park Havuzu ve Çocuk Havuzuyla Kocaeli Bölgesinin en kapsamlı ve en çok tercih edilen havuzu olma özelliği taşıyor.

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu 28-29 C su sıcaklığı 30 C ortam sıcaklığı, son sistem teknoloji ile ideal parametrik değerleri , hijyenik ortam ve Profesyonel  personel ile hizmet vermeye devam ediyor.

Vatandaşlar Gölcük Belediyesinin Havuz hizmetinden faydalanırken, ailelerin çocuklarına yönelik hizmet veren Yaz-Kış spor okullarıyla da İlçe genelinde Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın projesi de aynı ölçüde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kış Yüzme Kursu Kayıtları Başladı

Gölcük Belediye Spor Kulübü Baş Ant.Kadir Doğan ve Alt Yapı sor. Ant Birkan Agun yönetiminde 8 Kişilik Uzman eğitmen kadrosuyla Hafta içi ve Hafta sonu 03-13 Yaş Çocuk ve Bay ve Bayanlara Özel Yetişkin Kurslar tüm hızıyla devam ediyor.

Şampiyon Sporcular Yetişiyor

Türkiye Yüzme Federasyonu Faaliyet programında yer alan il içi ve il dışı yarışmalarda bir çok başarılı sonuçlar elde eden Gölcük Belediye Spor Kulübü Geleceğin Şampiyon Kulaçları Yetişiyor Projesiyle Başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.