LASTİK İŞ
ismail

HAYIR ÇARŞISI AÇILDI

Eğitim 26.03.2018 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYIR ÇARŞISI AÇILDI

Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği Geleneksel Hayır Çarşısını Cumhuriyet Cafe´de açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu.

İlçemizde açılan kermeslerin en hayırlısı dün, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Kafe'de açıldı. Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği, Geleneksel Hayır Çarşısı Kermesini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu. Cumhuriyet Cafe'de açılan kermes, 31 Mart Cumartesi akşamına kadar açık kalacak. Amacımız Öğrencilere Katkı Sağlamak Açılışta konuşan Dernek Başkanı Haydar Kahraman, bu kermesin artık geleneksel hale geldiğinin altını çizerek, “Derneğimiz tarafından organize edilen bu kermes, Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Merkez Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan erkek öğrencilere ve Şehitler Mahallesi'nde bulunan yurtta kalan kız öğrencilere katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor. Onların ihtiyaçlarını karşılayıp, eğitim hayatlarında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kermesimiz artık geleneksel hale geldi. Her yıl düzenliyor, öğrencilerime yardım topluyoruz. Kermesimiz Gölcük Devlet Hastanesi yanı Merkez Bina Önünde, 6 gün süreyle hizmet verecektir. Duyarlı vatandaşlar her zaman olduğu gibi, bu haftada öğrencilerimize yardım için açmış olduğumuz hayır kermesine gelecektir. Sizin vesilenizle de çağrıda bulunup, tüm Gölcüklü halkını kermesimize beklediğimizi söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı. Bizim Hayattaki En Değerli Hazinemiz Evlatlarımızdır Törende son sözü alan, Kaymakamı Altıntaş ise şunları söyledi: “Bu güzel kermeste sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Önemli bir derneğin her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermes, eğitim gören öğrencilerimiz için yapılmakta. Böyle hayırlı bir kermeste emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizim hayattaki en değerli hazinemiz evlatlarımızdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmek başta devlet olarak bizim görevimiz olsa da, sivil toplum kuruluşları da onların hayatlarını kolaylaştırabilir. Bu anlamlı faaliyetin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. KERMES GELİRİ ÖĞRENCİLERE Hayır Çarşısı'nda yüzlerce hayırsever hanımın aylarca süren çalışmaları sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru nadide çeyiz eşyaları (Nevresim, Pike, mutfak takımları, nişan takımları, salon takımları, havlu, seccade, yün işleri) erkek ve bayan giyim eşyaları, birbirinden leziz gıdalar (Döner, hamur işleri, tatlılar) manav, şarküteri, dondurma, temiz ve sağlıklı bir şekilde, uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Cumhuriyet Cafe'de açılan kermes, 31 Mart'a kadar hizmet verecek. 
Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği Geleneksel Hayır Çarşısını Cumhuriyet Cafe´de açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu.
İlçemizde açılan kermeslerin en hayırlısı dün, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Kafe'de açıldı. Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği, Geleneksel Hayır Çarşısı Kermesini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu. Cumhuriyet Cafe'de açılan kermes, 31 Mart Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.
Amacımız Öğrencilere Katkı Sağlamak
Açılışta konuşan Dernek Başkanı Haydar Kahraman, bu kermesin artık geleneksel hale geldiğinin altını çizerek, “Derneğimiz tarafından organize edilen bu kermes, Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Merkez Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan erkek öğrencilere ve Şehitler Mahallesi'nde bulunan yurtta kalan kız öğrencilere katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor. Onların ihtiyaçlarını karşılayıp, eğitim hayatlarında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kermesimiz artık geleneksel hale geldi. Her yıl düzenliyor, öğrencilerime yardım topluyoruz. Kermesimiz Gölcük Devlet Hastanesi yanı Merkez Bina Önünde, 6 gün süreyle hizmet verecektir. Duyarlı vatandaşlar her zaman olduğu gibi, bu haftada öğrencilerimize yardım için açmış olduğumuz hayır kermesine gelecektir. Sizin vesilenizle de çağrıda bulunup, tüm Gölcüklü halkını kermesimize beklediğimizi söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Bizim Hayattaki En Değerli Hazinemiz Evlatlarımızdır
Törende son sözü alan, Kaymakamı Altıntaş ise şunları söyledi: “Bu güzel kermeste sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Önemli bir derneğin her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermes, eğitim gören öğrencilerimiz için yapılmakta. Böyle hayırlı bir kermeste emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizim hayattaki en değerli hazinemiz evlatlarımızdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmek başta devlet olarak bizim görevimiz olsa da, sivil toplum kuruluşları da onların hayatlarını kolaylaştırabilir. Bu anlamlı faaliyetin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
KERMES GELİRİ ÖĞRENCİLERE
Hayır Çarşısı'nda yüzlerce hayırsever hanımın aylarca süren çalışmaları sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru nadide çeyiz eşyaları (Nevresim, Pike, mutfak takımları, nişan takımları, salon takımları, havlu, seccade, yün işleri) erkek ve bayan giyim eşyaları, birbirinden leziz gıdalar (Döner, hamur işleri, tatlılar) manav, şarküteri, dondurma, temiz ve sağlıklı bir şekilde, uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Cumhuriyet Cafe'de açılan kermes, 31 Mart'a kadar hizmet verecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.