LASTİK İŞ

HAYIRLI KANDİLLER

Gündem 29.03.2017 - 19:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYIRLI KANDİLLER

Kaymakam Mustafa Altıntaş Regaip Kandilini kutladı.

Kaymakam Mustafa Altıntaş Regaip Kandilini kutladı. Kaymakam Altıntaş “Milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu  dönemde  Yüce Allah'ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaib Kandili'ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz”dedi.   Kaymakma Altıntaş “Bu önemli gecenin   sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum. Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm Gölcük'lü  vatandaşlarımızın  Regaib Kandili' ni kutluyorum” şeklinde mesajını tamamladı.
Kaymakam Mustafa Altıntaş Regaip Kandilini kutladı.

Kaymakam Mustafa Altıntaş Regaip Kandilini kutladı. Kaymakam Altıntaş “Milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu  dönemde  Yüce Allah'ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaib Kandili'ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz”dedi.  
Kaymakma Altıntaş “Bu önemli gecenin   sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum.

Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm Gölcük'lü  vatandaşlarımızın  Regaib Kandili' ni kutluyorum” şeklinde mesajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.