LASTİK İŞ
ismail

HAYIRLI KERMES

03.11.2017 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYIRLI KERMES

Gölcük Semerkand Gönüllüleri Eğitim Dayanışma ve Eğitim Derneği tarafından Gölcük Merkez Mahallesi Tevfik Hoca camii yanında hayır kermesi açıldı.

Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Semerkand Vakfı Başkanı Yılmaz Şen ve yönetimi , vatandaşlar ile Semerkand Vakfı gönüllüleri katılım sağladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programı ardından dualarla açıldı. Açılışa iştirak edenlere ikramlarda bulunuldu. Çeşitli yemek türleri ve giysilerin satışa sunulduğu kermeste ağırlıklı bayanlara yönelik el emeği göz nuru ürünler yer aldı. Semerkand Vakfı Başkanı Yılmaz Şen , 10 gün süreyle açık kalacak hayır kermesine tüm Gölcük halkını beklediklerini ifade etti. Başkan Ellibeş ise açılışı yapılan  kermesin hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.  
Gölcük Semerkand Gönüllüleri Eğitim Dayanışma ve Eğitim Derneği tarafından Gölcük Merkez Mahallesi Tevfik Hoca camii yanında hayır kermesi açıldı.

Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Semerkand Vakfı Başkanı Yılmaz Şen ve yönetimi , vatandaşlar ile Semerkand Vakfı gönüllüleri katılım sağladı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programı ardından dualarla açıldı. Açılışa iştirak edenlere ikramlarda bulunuldu. Çeşitli yemek türleri ve giysilerin satışa sunulduğu kermeste ağırlıklı bayanlara yönelik el emeği göz nuru ürünler yer aldı. Semerkand Vakfı Başkanı Yılmaz Şen , 10 gün süreyle açık kalacak hayır kermesine tüm Gölcük halkını beklediklerini ifade etti. Başkan Ellibeş ise açılışı yapılan  kermesin hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.