HAYIRLI TESKERELER SEZAİ GÖKBAYRAK...

02.11.2017 - 12:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYIRLI TESKERELER SEZAİ GÖKBAYRAK...

Malum içinde bulunduğumuz aylar, ana kuzuları Mehmetçiklerin Peygamber Ocağı diye adlandırdığımız asker ocağına gitme vakti. İlçemizde askerlik zamanı gelen Ana Kuzuları bir bir Vatani Görevlerini yapacakları, illere gidiyorlar.  Bu isimlerden biri de  ilçemiz sakinlerinden Izgara Diyarı Köfte ve Kebap Salonu sahibi Faruk Gökbayrak ve ev hanımı Asiye Gökbayrak çiftinin oğlu Sezai Gökbayrak, Vatani Görevini yerine getirmek üzere, dün sabah ailesi ile birlikte, vatani görevini yapacağı Çanakkale'ye gitti. Askerliğini Çanakkale'de 5 aylık kısa dönem er olarak yapacak olan Sezai Özbayrak'a bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, hayırlı teskereler diliyor, anne ve babasına da “Allah Kavuştursun” dileklerimizi iletiyoruz... 

Malum içinde bulunduğumuz aylar, ana kuzuları Mehmetçiklerin Peygamber Ocağı diye adlandırdığımız asker ocağına gitme vakti. İlçemizde askerlik zamanı gelen Ana Kuzuları bir bir Vatani Görevlerini yapacakları, illere gidiyorlar. 
Bu isimlerden biri de  ilçemiz sakinlerinden Izgara Diyarı Köfte ve Kebap Salonu sahibi Faruk Gökbayrak ve ev hanımı Asiye Gökbayrak çiftinin oğlu Sezai Gökbayrak, Vatani Görevini yerine getirmek üzere, dün sabah ailesi ile birlikte, vatani görevini yapacağı Çanakkale'ye gitti.
Askerliğini Çanakkale'de 5 aylık kısa dönem er olarak yapacak olan Sezai Özbayrak'a bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, hayırlı teskereler diliyor, anne ve babasına da “Allah Kavuştursun” dileklerimizi iletiyoruz... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.