HAYALET BİNA YIKILDI

09.04.2015 - 17:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAYALET BİNA YIKILDI

Depremde ağır hasar alan 4 katlı bina yıkıldı. Gölcük Belediyesi Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi'nde depremler sonucu ağır hasar alan ve hukuki süreci sona eren 4 katlı binayı yıktı.

Depremde ağır hasar alan 4 katlı bina yıkıldı. Gölcük Belediyesi Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi'nde  depremler sonucu ağır hasar alan ve hukuki süreci sona eren 4 katlı binayı yıktı.  Marmara depreminin ardından ağır hasar alan ve hukuki süreci biten hayalet binalar yıkılmaya başlandı. Daha önce de Çiftlik Mahallesi'nde yıkım gerçekleştiren Gölcük Belediyesi bu kez Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binayı yıktı. Gölcük Belediyesi İmar Şube Müdürlüğü personeli ile Zabıta, personeli yıkım çalışmalarında hazır bulundu. HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDI Her türlü önlemin alındığı yıkım işlemleri sırasında herhangi bir olumsuz olay meydana gelmedi. Binanın bulunduğu Preveze Caddesi sakinleri de yıkımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Binanın yıkılma tehlikesi taşıdığından çok tedirgin olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, artık bu tehlike ile karşı karşıya gelmeyecekleri için Gölcük  Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. yetkililer önümüzdeki günlerde yıkımın devam edeceğini belirtti. 
Depremde ağır hasar alan 4 katlı bina yıkıldı. Gölcük Belediyesi Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi'nde depremler sonucu ağır hasar alan ve hukuki süreci sona eren 4 katlı binayı yıktı.
Depremde ağır hasar alan 4 katlı bina yıkıldı. Gölcük Belediyesi Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi'nde  depremler sonucu ağır hasar alan ve hukuki süreci sona eren 4 katlı binayı yıktı. 
Marmara depreminin ardından ağır hasar alan ve hukuki süreci biten hayalet binalar yıkılmaya başlandı. Daha önce de Çiftlik Mahallesi'nde yıkım gerçekleştiren Gölcük Belediyesi bu kez Dumlupınar Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binayı yıktı. Gölcük Belediyesi İmar Şube Müdürlüğü personeli ile Zabıta, personeli yıkım çalışmalarında hazır bulundu.
HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDI
Her türlü önlemin alındığı yıkım işlemleri sırasında herhangi bir olumsuz olay meydana gelmedi. Binanın bulunduğu Preveze Caddesi sakinleri de yıkımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Binanın yıkılma tehlikesi taşıdığından çok tedirgin olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, artık bu tehlike ile karşı karşıya gelmeyecekleri için Gölcük  Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. yetkililer önümüzdeki günlerde yıkımın devam edeceğini belirtti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.