LASTİK İŞ
ismail

HAYALET OTOBÜS GİDİYOR !

Gölcük 14.11.2013 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAYALET OTOBÜS GİDİYOR !

Yeni Gölcük'ün bir kaç gün önce sayfalarına taşıdığı " Hayalet Otobüs" kaldırılıyor

Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü D.dere Efe tur arkasındaki alanda Asya tur’a ait yanmış bir taksi ve bir otobüs’ün kaldırılması konusundaki yapmış olduğu girişimler sonuçlandı. Buna göre Efe tur arkasındaki mevcut alan içerisinde bulunan 1 Taksi ve 1 otobüsün aylar öncesinde Efe tur ile gerekli çalışmalar yapılmış, ancak İflas kurulundaki işlemlerinin bitmemesinden dolayı Gölcük Belediyesinden ve Efe tur’dan araçların kaldırılması konusunda bir işlem gerçekleştirilmediği ifade edildi. Ancak İflas Kurulu Avukatlarıyla yapılan görüşmeler neticesinde bu yanmış araçların kaldırılmasının en geç 20 gün içerisinde Gölcük İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkartılacağı sağlanılacak. Konuyla ilgili olarak Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takip ve kontrolleri iş sonuçlanana kadar devam edeceği belirtildi.  
Yeni Gölcük'ün bir kaç gün önce sayfalarına taşıdığı " Hayalet Otobüs" kaldırılıyor

Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü D.dere Efe tur arkasındaki alanda Asya tur’a ait yanmış bir taksi ve bir otobüs’ün kaldırılması konusundaki yapmış olduğu girişimler sonuçlandı. Buna göre Efe tur arkasındaki mevcut alan içerisinde bulunan 1 Taksi ve 1 otobüsün aylar öncesinde Efe tur ile gerekli çalışmalar yapılmış, ancak İflas kurulundaki işlemlerinin bitmemesinden dolayı Gölcük Belediyesinden ve Efe tur’dan araçların kaldırılması konusunda bir işlem gerçekleştirilmediği ifade edildi.

Ancak İflas Kurulu Avukatlarıyla yapılan görüşmeler neticesinde bu yanmış araçların kaldırılmasının en geç 20 gün içerisinde Gölcük İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkartılacağı sağlanılacak. Konuyla ilgili olarak Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takip ve kontrolleri iş sonuçlanana kadar devam edeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.