LASTİK İŞ
ismail

HAYAT BOYU ÖĞREN

Eğitim 04.09.2019 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYAT BOYU ÖĞREN

2019- 2020 eğitim ve öğretim kapsamında Gölcük Halk Eğitim merkezi Bünyesinde 1 Ekim 2019 tarihinde kurslar açılacak. Bu güne kadar 450 kursiyer kayıt başvurusunu yaparken, 201 usta öğretici kayıt başvurusunu yaptı.

2019- 2020 eğitim ve öğretim kapsamında Gölcük Halk Eğitim merkezi Bünyesinde 1 Ekim 2019 tarihinde kurslar açılacak. Bu güne kadar 450 kursiyer kayıt başvurusunu yaparken, 201 usta öğretici kayıt başvurusunu yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yılda hayat boyu öğrenme kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü bünyesinde meslek edindirme kursları 1Ekim 2019 tarihinde açılacak. Kayıtlarla ilgili açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “1 Ekim 2019 tarihinde açılacak olan kurslarımız için kursiyeri kayıtlarımız devam ediyor. Usta öğretici başvurularımız 13 Eylül 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Bu güne kadar 201 usta öğretici başvurularını aldık.  Bu sayı daha da yükseleceğini düşünüyoruz. Hayat boyu öğrenme kursuna kayıt olmak isteyen kursiyerlerimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne veya ONLİNE yoluyla kayıtlarını yapabilecekler. Bu yıl 3508 modül var. Bu modüllerin içinde vatandaşlarımızın istediği alanda kurslar açılacak. Bir kurs alanın açılması için en az 12 kişinin olması gerekir. Daha kurların açılışına bir aydan fazla zaman olmasına rağmen talepler oldukça fazla oldu” şeklinde konuştu. Açık lise ve ortaokul kayıtlarına değinen Temiz, “açık lise ve açık ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme 21 Ağustosta başladı. 27 Eylül 2019 tarihinde son bulacak. Mazeretli olanlar ise 28 Eylül ile 4 Ekime kadar yeni Kayıt veya kayıt yenilemelerini yapabilecekler. Burada da önemli bir duyuruda bulunmak isterim zaman kısa bundan dolayı yeni Kayıt veya kayıt yenilemek isteyen açık lise ile açık ortaokul öğrencilerimiz son güne kalmadan bu zaman dilimi içerisinde gerekli kayıt işlemlerinizi yapmanızda fayda vardır. Son güne kaldığında büyük zorluklar yaşanacaktır” şeklinde konuştu. Fahri Haner   
2019- 2020 eğitim ve öğretim kapsamında Gölcük Halk Eğitim merkezi Bünyesinde 1 Ekim 2019 tarihinde kurslar açılacak. Bu güne kadar 450 kursiyer kayıt başvurusunu yaparken, 201 usta öğretici kayıt başvurusunu yaptı.

2019- 2020 eğitim ve öğretim kapsamında Gölcük Halk Eğitim merkezi Bünyesinde 1 Ekim 2019 tarihinde kurslar açılacak. Bu güne kadar 450 kursiyer kayıt başvurusunu yaparken, 201 usta öğretici kayıt başvurusunu yaptı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda hayat boyu öğrenme kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü bünyesinde meslek edindirme kursları 1Ekim 2019 tarihinde açılacak. Kayıtlarla ilgili açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “1 Ekim 2019 tarihinde açılacak olan kurslarımız için kursiyeri kayıtlarımız devam ediyor. Usta öğretici başvurularımız 13 Eylül 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Bu güne kadar 201 usta öğretici başvurularını aldık. 

Bu sayı daha da yükseleceğini düşünüyoruz. Hayat boyu öğrenme kursuna kayıt olmak isteyen kursiyerlerimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne veya ONLİNE yoluyla kayıtlarını yapabilecekler. Bu yıl 3508 modül var. Bu modüllerin içinde vatandaşlarımızın istediği alanda kurslar açılacak. Bir kurs alanın açılması için en az 12 kişinin olması gerekir. Daha kurların açılışına bir aydan fazla zaman olmasına rağmen talepler oldukça fazla oldu” şeklinde konuştu.
Açık lise ve ortaokul kayıtlarına değinen Temiz, “açık lise ve açık ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme 21 Ağustosta başladı. 27 Eylül 2019 tarihinde son bulacak. Mazeretli olanlar ise 28 Eylül ile 4 Ekime kadar yeni Kayıt veya kayıt yenilemelerini yapabilecekler. Burada da önemli bir duyuruda bulunmak isterim zaman kısa bundan dolayı yeni Kayıt veya kayıt yenilemek isteyen açık lise ile açık ortaokul öğrencilerimiz son güne kalmadan bu zaman dilimi içerisinde gerekli kayıt işlemlerinizi yapmanızda fayda vardır. Son güne kaldığında büyük zorluklar yaşanacaktır” şeklinde konuştu.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.